Inred med speglar från BGA fotobutik.

INLÄGG I SAMARBETE MED BGA FOTOBUTIK.

Inte för en sekund har jag ångrat vårt inköp av denna maffiga spegel som vi har i hallen. Den gör SÅ mycket för vår hall. Förstorar, skapar rymd och ger ljus. Den spegel vi köpte sålde snabbt slut och jag vet att många av er var besvikna att ni inte hann haffa en likadan själv. Därför känns det skoj att kunna tipsa om speglarna hos BGA fotobutik. De har nämligen runda speglar med samma mått som den som jag har. Det är såklart inte den enda variant av spegel de har. Det finns över 200 modeller! Det finns en modell med samma mått som min och den hittar du här, och faktiskt till ett bättre pris än vad jag fick punga ut. Jag letar efter en spegel att hänga på vår knopplist i sovrummet och föll verkligen för den här vackra och lite annorlunda spegeln.

Jag har, tro det eller ej, ingen helkroppsspegel i vårt hus och det är inget annat än en katastrof. Jag drömmer ju om den där walk in-closeten med rejält med speglar. Det finns de som säger att kvinnor är så ytliga och speglar sig hela dagarna. Jag tror det är precis tvärt om. Det är allt för många kvinnor som undviker sin spegelbild och som aldrig skulle titta på sig själv i en helkroppsspegel. Kroppshatet är så stort. Jag vill uppmana dig att våga titta. Ha en rejäl och vacker spegel och titta på dig själv. Noga. Och uppskatta och se varenda del av dig. För du är värd att få drunkna i din spegelbild. Iallafall någon gång då och då.

Tillbaka till spegeln som jag har äran att drunkna i. Någon gång då och då! Den har jag stylat med mina ljusstakar från svenskt tenn (ja mor, jag vet att det är smärtsamt oputsade!) och en ny tennstake jag fick av min mormor och morfar senast jag var där. Monsteran är så maffig nu att den inte får plats på någon annan avställningsyta än här i hallen. Men visst ser det vackert ut.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x