Vikten av att vara värdig

INLÄGG ÄR REKLAMSAMARBETE MED HUNKEMÖLLER

Jag uppmanar alltid till att slänga bort de där trasiga, noppiga och urtvättade pyjamasarna. Du kanske säger att de är sköna, men räcker det? Om man istället kan välja skönt och vackert, är det inte dit man vill? Hunkemöller är ett märke som är välkänt för sina fantastiska underkläder men det finns även ett stort utbud av sovplagg, loungewear och härliga accessoarer. Jag älskar att allt är väldigt prisvänligt vilket gör att alla kan få känna sig fab!

Här bär jag en underbar pyjamas med spetsdetaljer. Hunkemöller har ett stort utbud av nattkläder för dam vilket gör mig så glad. För det är något alldeles speciellt med att dra på sig ett mjukt, vackert, kvinnligt nattplagg. Allt för många kvinnor sover i gamla urtvättade t-shirts and it ain’t cute! Jag påstår att det tyvärr är för att många kvinnor inte känner sig värdiga vackra nattplagg. Man vill inte göra den investeringen i sig själv. Det är sorgligt! Det är så viktigt att känna sig värdig! När jag vaknar på morgonen och stoppar ner fötterna i ett par fluffiga tofflor, sveper en morgonrock över den vackra pyjamasen och tassar ner till köket har jag mitt egna Elisabeth Taylor-moment.

Du hittar den svarta pyjamasen här. Den är otroligt mjuk och stretchig. Med en fantastisk spets över ryggen. Både byxor och topp är tillverkade av jerseytyg som faller mjukt över din kropp, med justerbara band. Tyget är miljövänlig viskos med låg miljöpåverkan.

Hos Hunkemöller finns även dessa fluffiga mjuka tofflor. Och till ett riktigt bra pris! Att stoppa ner fötterna i dessa är som att vila fötterna i ett silkeslent moln. Det är de mjukaste tofflor jag någonsin haft. Jag gillar att de har en gummisula under som gör dem bekväma och att man inte glider runt. Den söta sovmasken hittar du här.

På min önskelista står en riktigt hollywoodglammig morgonrock med spetsärmar och fler mjuka pyjamasar. Spana in utbudet hos Hunkemöller för där finns så otroligt mycket snyggt både för underkläder men även loungewear för dam och nattkläder för dam.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x