Veckonytt #245

Välkommen denna nya vecka. Höstlov och allt! Estrid är på fritids till torsdag och sen åker vi på en liten familjetripp till Stockholm fredag till lördag. Jag har en hel del jobb som jag ska få klart till dess så det är bara att börja beta av to do-listan.

Kappahl har fått in den mest perfekta boxiga och avslappnade svarta kavajen (adlink). Och extra plus att styla den så här med matchande jeans och jeansskjorta.

Jag ångrar aldrig ett köp som består av kläder med bling på! Den här tröjan från Ellos är helt ljuvlig tycker jag (adlink). Nu på rea!

Ni bad mig om tips på kashmirtröjor i större storlekar. Därför vill jag tipsa om den här tröjan i kashmirmix från H&M som går upp till storlek L. Men den ser väldigt oversized ut vilket gör att jag misstänker att den kan fungera även för den som vanligtvis bär upp till en större XL.

Hos kappahl har jag även hittat denna fantastiska baströja (adlink)! Den kommer i tre olika färger och är ett sådant otroligt användbart plagg att ha i garderoben. Snygg med kjol, jeans, kostymbyxor, shorts osv.

Tis’ the season to be sparkly!!! Om du inte har några glittriga smycken ännu är det dags att ta itu med detta! November och december är för mig en enda lång sträcka av bling! I love it! Dessa örhängen från Caroline Svedbom prickar av alla mina boxar!

hur snygg är inte denna stickade klänning (adlink). Underbar att bära över en tunn eller tjock polotröja eller en blus!

Jag ÄLSKAR alltid allt från märket Adoore. Men det är så himla trist att plaggen bara går upp till storlek 42. Om jag kunde bära det hade jag definitivt köpt denna klänning. Det är verkligen den PERFEKTA stickade klänningen!

Hur lyxigt är inte detta doftljus från Loewe!? Gud, måste ha!

Och när vi ändå är inne på lyx! Dör för denna väska! Min nya drömväska! (adlink).

Slutligen vill jag tipsa om de här jeansen från H&M. Hur snyggt var det inte med slitsen? Jag älskar verkligen den detaljen!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x