Veckonytt #182

Härlig fortsättning på denna dag! Det gick från 21 grader till 10 grader i natt och det kändes himla kallt när jag körde till jobbet. Men nu här på eftermiddagen lyser solen över trädgården. Estrid leker i lekrummet och David lagar middag. Jag har en skön lugn stund att blogga lite och har en sådär mysig tacksam känsla i kroppen. Tacksam för min familj. För mitt hem. Mina drömmar och mina ambitioner.

Idag vill jag tipsa om både härlig shopping med även lite djupare ämnen. Vi kommer till det. Först vill jag visa dessa Bottega Venetta inspirerade sandaler från H&M (adlink). SÅ snygga! Finns även i svart här (adlink).

Jag hoppas innerligt att du följt mig tillräckligt länge för att inte ha missat livets VIKTIGASTE BUDSKAP! Skydda ansiktet mot solen!!! Det är det bästa anti age du någonsin kan göra. Jag ogillar att ha sol i ansiktet och får lätt ont i huvudet. Därför bär jag alltid hatt på sommaren. Och man kan aldrig få för många solhattar tycker jag. Den här är så fin! (adlink).

Efter att jag och David först snickrade den platsbyggda garderoben på Estrids rum och därefter byggde vårt egna plank har jag verkligen fått blodad tand. Gud vad jag vill hålla med DIY, IKEA-hack och hemmabyggen. Jag älskade den här artikeln om tips på IKEA-hack med rottingväv.

Annika Leone är så viktig kroppspositiv röst och hennes blogginlägg om hur ofantligt trött hon är på att varenda tidning alltid basunerar ut vikt vikt vikt! Jag kan inte annat än instämma i varje ord och jag rekommenderar verkligen att du läser hennes blogginlägg här.

Det är mors dag snart och hint hint this mama want en riktig lyxig bodylotion. Med ett pris av nästan en tusenlapp är det här en ordentlig dyrgrip men det ÄR väl den arma modern värd!?

Grymma Lisa Nilsson öppnade upp på instagram om att hon i sviterna av Covid-19 fått svampinfektion i underlivet. Och så skriver hon om att vi verkligen borde prata mer om detta vanliga fenomen som drabbar så många kvinnor flertalet gånger genom livet. Jag kan inte annat än hålla med. Svamp i underlivet är superdupernormalt, inte äckligt och jobbigt som fan och hurra till kvinnor för vad vi står ut med.

Adele, känd för sin röst och sina kurvor har ändrat utseende radikalt efter att ha droppat 45 kilo efter en separation. Och jag kunde inte bry mig det minsta. Hon var vacker innan och hon är vacker nu. Det viktigaste är att hon är lycklig. Jag är så ofantligt trött på att kvinnors kroppar ALLTID ska kommenteras och recenseras. Och hur man är gör så gör man fel. är man tjock är man ohälsosam, lat och dum i huvudet. Oattraktiv med och gud förbjude en kvinna som inte bejakar sin skönhet. Men om den tjocka blir smal då är hon utseendefixerad, hysterisk, fixerad och patetisk. Då är det en skam för kvinnan att bry sig för mycket om sitt utseende. Alltså, hur man än gör så gör man i andras ögon fel. Jag tycker det är härligt för Adele om hon gått ner i vikt av goda anledningar och nu tittar sig i spegeln och känner samma kärlek som hon kände förut. Det är vad jag hoppas för henne. Men vad det står på hennes våg skiter jag högaktningsfullt i.

Alltså hur drömmig är inte denna karaff!?

Och hur DRÖMMIGT är inte detta set!? Blusen finns här (adlink) och kjolen här (adlink) och jag MÅSTE klicka hem det. Går typ ej att leva utan!

Slutligen, lite inredning! DREAMY ljusstake från Newport som jag sååå gärna vill ha!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x