Min första egengjorda reklamfilm!!!

Jag är så stolt över denna video som jag gjort för Roccamore shoes. De gör trendiga, chica och modemedvetna skor som har en specialdesignad innersula som lättar på trycket på foten med över 40%. Våra önskningar har blivit besvarade! Vackra högklackade skor som går att bära en hel dag! Det är ren och skär magi.

Det var verkligen ett moment come true att göra denna film. Det kändes som jag har tagit mitt arbete som influencer till en helt ny nivå. Det var underbart att få samarbeta med David kring detta och hur snälla var inte Grand i Lund som lät oss låna deras hotell!

Det känns underbart att få lyfta det här märket. Handsydda skor i det finaste lädret. Sådana där skor som man kan använda i åratal. Det är hållbart och stöttar god design såväl som god produktion. Jag älskar det! PPU-priset på sådana här klassiska skor kommer verkligen bli lågt! Det är bara att klicka in sig på Roccamores hemsida och börja dregla och skriva önskelista till tomten. Nu snackar vi nämligen!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x