Nu börjar en helg utan måsten

Början på en helg utan måsten-1
God morgon!

Idag vaknar jag upp till ett nystädat hem. Det tog sin beskärda del av kvällen igår, men nu är här skinande rent till helgen. Det känns verkligen skönt. Jag tänkte inleda min jobb med blogg-dag med ett träningspass för att få igång huvudet lite. Sedan väntar en kreativ och härlig dag för min del. Jag älskar ju dessa fredagar, men det vet du ju vid det här laget.

Helgen är luftig i kalendern. Vi kommer till och med skämmas bort med att min syster hämtar Estrid för de ska ha egentid på tu man hand. De ska gå på julmarknad och fika gofika på café. Jag planerar att bara ligga raklång på soffan under tiden och läsa och sova.

På söndag ska vi åka till Ystad saltsjöbad för att äta brunch. Bara vi tre i vår lilla familj. Njuta av tillsammanstid, god mat och frisk höstluft. Om tid och ork finns vill jag baka pepparkakor och lussebullar, fylla frysen och fortsätta burra in mig i min julkokong. Vi har faktiskt redan börjat. Häromkvällen möttes David av den mest idylliska synen. Jag och Estrid satt i köket med massa tända ljus, och skrev önskelista till tomten. Sen pyntade vi brevet med glitter och diamanter. Nu hänger listan på kylen så att tomten kan se den. Och nederdelen av vår trappa är pyntad av glittergirlanger, för där under står Estrids lilla kök och hon har uttalat platsen till SIN koja. Och alla vet att man måste julpynta kojor något alldeles extra mycket.
Början på en helg utan måsten-2
På köksbordet stoltserar blommorna från bröllopet. Några lever fortfarande och påminner mig om den vackra bröllopsdagen.
Början på en helg utan måsten-3
Det är dags för mig att hoppa ur pyjamasen och in i träningskläderna. Jag kan väl inte påstå att jag känner mig motiverad, men jag vet att det är rätt. Livet blir långt eller kort, det går inte alltid att styra, men man kan ge sin kropp och själ bästa möjliga förutsättningar.
Början på en helg utan måsten-4

Ha riktigt fin fredag! Vi kommer ha sedvanlig fredagskväll med tacos, klirrbricka och film i sängen. Då kurar vi ihop oss alla tre bland massa kuddar och täcken och tittar på någon mysig film. Tack för en fin vecka! Den har varit lång och innehållig många gäspningar, men här inne har rått samma värme och glädje som alltid. Det tackar jag för. <3

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

9 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Gabriella
6 år sedan

Åh så härligt att ha det nystädat!!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Gabriella
6 år sedan

det är jobbigt när man gör det men så skönt när det är klart! =)

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★
6 år sedan

Låter som en härlig start på dagen :). Alltid kul när helgen känns bra 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson

och nu är det snart helg igen! inte klokt vad veckorna går!

Angelica
6 år sedan

Gud, vad mysigt att ni redan julpyntat!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Angelica
6 år sedan

bara lite. vi ska göra mer nu i helgen!

Lena
Lena
6 år sedan

Hur tränar du? Gym? Hemma? Kondition? Styrka? Annat? När det kommer till skönhetsrutiner, är det bara jag som inte alltid orkar?

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Lena
6 år sedan

jag har precis börjat på formtoppen! =) angående skönhetsrutiner så tycker jag att det ska vara roligt och härligt. Inte ett måste. Så om du inte orkar så är det helt ok. MEN INTE om du bär smink, då bara måste du sminka av dig på kvällen. Dödsstraff på att gå och lägga sig med smink. =)

Irene
6 år sedan

…och än är det bara lördag – hoppas att er söndag blir lika fin. Brunch på Ystad Saltsjöbad låter ju inte fel!

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x