Min bucketlist

Om jag får drömma helt fritt, och det får man ju, så finns följande saker på min bucketlist. Sånt jag vill få uppleva innan jag dör helt enkelt.
bucketlist1-1
1. Medverka på Almedalen
Jag vill medverka i något på Almedalen, alltså inte bara vara besökare. Jag vill vara delaktig och få vara med i paneldebatter, samtal och intervjuer. Det är det första på min bucketlist. Tänk att få vara del av ett så härligt och stort politiskt maskineri som Almedalen är. Riktigt häftigt!
bucketlist2-1
2. Skriva en bok
Åh, vad jag drömmer om att skriva en bok. Att få sitta hemma med stora koppar te och mysiga bylsiga koftor och skriva och skriva. Få grotta ner mig i en fantastivärld och skapa karaktärer. Men hur ska man ens veta vilken genre man ska skriva i? Eller ger det sig med tiden? Och tänk sen om man fick åka på Bokmässan i Göteborg! Författardrömmarna, ja de finns där sedan länge.
bucketlist3-1

3. Resa till jordens alla världsdelar
Det här vet ni ju sen innan, att jag inte vågar resa. Att det blivit som en fix idé och liksom inte blir av. Därför finns det på min bucketlist. Jag vill resa överallt, till alla länder och bara få uppleva allt. Framförallt för Estrids skull, men även för min egen. För även om det är fint där jag bor så måste jag för tusan se mer än Malmö med omnejd!
bucketlist4-1
4. Bo i ett hus, DET huset
Att bo i ett hus, vilket som helst, är inte direkt på min bucketlist. Utan det är ett speciellt hus, med en speciell känsla. Det är ett inspirerande lite äldre hus. Kanske en patriciervilla. Stort ska huset vara med ett rum för walk-in-closet och en litet kontor för mig att skriva, syssla med politik och skapa. Det ska vara med en härlig utsikt. Över ett grönskande område, eller havet eller ett vidsträckt åkerlandskap. Ett stort kök med plats för familjemiddagar och grytor och stök. En stor trädgård för barnen att leka i och för mig och David att påta i. DET huset, jag vet ännu inte var det finns, men det finns iallafall på min lista.
bucketlist5-1
5. Bli advokat
Åh, nu är jag nära målet. Sedan jag var 10 år och blev inspirerad av serien ”Emma åklagare” har jag velat bli advokat och kämpa för kvinnors rättigheter. Nu är det precis runt hörnet. Egentligen bara några månader bort, men eftersom jag bara jobbar deltid just nu så skjuts det upp lite. Men om ett år borde jag vara i hamn. Tänk att efter 20 års längtan få säga check! Wow!
bucketlist6-1
6. Ha ett arbete där jag jobbar hemifrån
Här är jag inte så knusslig, det kan vara mycket, bara jag får jobba hemifrån. Jag drömmer om att kunna leva på bloggen, eller sitta hemma och skriva böcker, eller vara debattör och sitta hemma och skriva debattartiklar och åka land och rike runt och debattera.
bucketlist7-1
7. Ha 10 designerväskor
Ja, man får lov att vara även lite ytlig på sin bucketlist och jag måste ju fylla den där drömmiga walk in closeten med drömmiga väskor.
bucketlist8-1
8. och 10 designerskor såklart
Hallå, vem drömmer inte om en garderob full med Louboutins, Jimmy Choos, Manolos och Miu Mius?
bucketlist9-1
9. Hålla bröllop med David
Vi kan ju inte vara förlovade i evigheter. Vi måste hålla bröllop. Det kommer, men det är på min bucketlist. Att få stå brud. Att Estrid ska vara en blomsterflicka och att vi åker på Honeymoon alla tre tillsammans.
bucketlist10-1
10. Få fler barn
Såklart finns det även på min bucketlist att få fler barn. Ett syskon till Estrid. Fylla vårt hem med liv och rörelse.

Vad finns på din bucketlist? Vad vill du förverkliga under ditt liv?

Jag vill också påminna om att idag är sista dagen att tävla om ett doftljus från Voluspa.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Linda
8 år sedan

Vilken bra lista du har gjort.
Det bästa med den listan är ju att allt går att genomföra.
Önskar dig och familjen en härlig helg. Här ska jag mysa vidare med lilla Levina.
Kram Linda

ISA
ISA
8 år sedan

Har EXAKT samma målbild som dig kring författardrömmen. Hur man sitter hemma och kurar och hur mysigt det är. hehe. Kan skriva under på flera av dina punkter i övrigt med. älska bucketlists! mer drömmande åt folket!!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x