Mat

Jag testade Milda färdig baksmet – succé!

INLÄGG I SAMARBETE MED SMAKBOX
milda färdig baksmet
I min senaste Smakbox fick jag Milda färdig baksmet med chokladsmak. Då jag är lite av en bakfascist och vill göra allt från grunden var jag först lite tveksam. Jo, men det måste jag ändå erkänna. Det var jag fram tills verkligheten kom ikapp mig.
milda färdig chokladsmet-2
Som du vet var vi i Ullred hela lördagen. På söndagen skulle David ha kalas. Här stod jag lördagkväll i valet och kvalet. Jag varken orkade eller hade tid att dra igång något stort bak. Och eftersom jag hade ekonomiska eftersvettningar efter Ullared var jag inte pigg på att lägga dyra pengar på att köpa färdiga kakor eller tårtor.
milda färdig chokladsmet-3
Då kom jag ihåg denna färdiga smet och jag tackade min lyckliga stjärna. Min tidigare tveksamhet var som bortblåst när jag bara behövde sätta på ugnen, placera muffinsformar i min plåt och trycka ut smeten i formarna. 20 minuter senare och helt utan kladd var mina muffins klara. Jag hade inte ens något att diska! Alltså HALLELUJAH!
milda2
På söndag förmiddag kunde jag plocka fram de färdiga muffinsen. Allt som återstod var att pimpa dem och det är ju den roligaste biten.
milda
Jag gjorde en superenkel frosting som jag spritsade på. Sen fick Estrid hjälpa mig dekorera med hallon och en tandpetare med en guldstjärna på. Och voila, hembakat, pimpat och redo för kalasgäster!
milda3
Det sista provet var när gästerna smakade muffinsen. Jag sa inget om att de var gjorda på en färdig baksmet. Alla prisade först utseendet, jo men man tackar man tackar! Och sedan smaken. Alla tyckte de var så goda och saftiga! Därmed var all tveksamhet för alltid bortblåst. Det här är en grym grej att ha hemma i skåpen för en tidspressad mamma som hellre vill lägga tiden på en ansiktsmask än att baka.

För övrigt kan jag verkligen rekommendera Smakbox. Man får hem den några gånger per år och den är proppfull med olika matprodukter. Om du som jag gillar att laga mat, baka och äta är detta verkligen en hit. Man får så himla bra grejor. Drickorna och godiset försvinner alltid först! Om du vill testa en smakbox, och skämma bort dig eller någon annan till mors dag, kan jag just nu erbjuda en specialkod som ger dig 2 eller 3 boxar i följd till ett grymt pris. Beställningen måste ske innan 27/5.

3 boxar i följd: 449 kr (ord. pris 597 kr) med kod 3FRIDAG
2 boxar i följd: 299 kr (ord. pris 398 kr) med kod 2FRIDAG

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Lena
Lena
5 år sedan

Låter som något för mig. Du måste verkligen skriva vad du tyckte om Ullatred och vad som hamnade i vagnen.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Lena
5 år sedan

ja du måste testa! På fredag kommer en video från ullared!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x