Veckonytt #49

veckonytt1
Klockan är tjugo över åtta på kvällen och först nu har jag haft möjlighet att sätta mig framför bloggen. Mina fina vänner, tack för ert tålamod. Ni vet ju hur det är, ibland klaffar inte saker och ting. Jag skrapade vår bil när jag körde ut från jobbets SVINTIGHTA garage. Så telefonkö med försäkringsbolaget i sjutusen år och sen hem, middag, glassefterrätt för att fira att Estrid börjat ny förskola, dusch, natta barn och nu äntligen, tid för er.

Jag vill verkligen köra ett veckonytt även denna vecka och det blir bara shoppingtips! Jag hade sånt gött race när jag kom över den ena godbiten efter den andra och nu är jag supernellad på att visa er! Först ut är den underbara nyheten om att royal design tagit in Jonathan Adler in i sitt sortiment. WOW, jag vill verkligen ha hur mycket som helst!
veckonytt2
I min jakt efter vackra tulpanlökar tipsade min kompis Malin mig om sidan Fluwel som verkligen har alla sorters tulpaner du kan drömma om. Jag har ju inte alls koll på vad billiga tulpanlökar egentligen ska kosta, men med mina mått mätt tyckte jag det verkade helt ok!
veckonytt3
Lindex har fått en ny kollektion, ”Premium quality”, som innehåller kläder av finare material. Kolla bara in kaschmirtröjan här ovan! Hur snygg! Det finns också en grym ullkappa och snygga läderskärp.
veckonytt4
Dessa byxor är så sjukt drömmiga! De kommer från COS, är dina för 990 kronor, och är ren och skär perfektion!
veckonytt5
Ahhhh gud vilken snygg väska! Den kommer från Uterqüe och är så snygg med läderdetaljerna. Jag är helt såld!
veckonytt6
Slutligen!!! Hör gosskörerna sjunga och klockorna pingla! Chhatwal & Johnson har verkligen gjort höstens absolut mest drömmiga kudde! Jag är besatt! Tänker på den hela tiden och tror jag måste knipa mig en innan de säljer slut! Helt helt magisk är den! Perfekt för den stilen av ”internationell lyx” som jag har som ledord för min inredning.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

9 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Bella
6 år sedan

Tycker faktiskt Lindex har fått in riktigt snygga plagg nu på det senaste!

Amanda
6 år sedan

Sååå mycket fint!!<3

MALIN
6 år sedan

Vilket fantastiskt fint soff-bord! Kram

Sofia
6 år sedan

Är förtjust i dina ”veckonytt-inlägg” 🙂

Anita
6 år sedan

Massa fint 😀

Pia Widlund
6 år sedan

Dom röda byxorna har jag!!!!!! Love red!

Sanna
6 år sedan

Alltså ääälskar Jonathan Adler! Har köpt deras grejer hos Oscar & Clothilde innan, men Royal Design är också en av mina favoritbutiker så det tackar jag för. Är så sugen på en vas från honom 😀

LoHe
6 år sedan

Mmmmm… byxor utan resårmudd i midjan… *dreglande emoij*

Emma Fernhagen
6 år sedan

Superfin inredning!:)

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x