Kanelbullens dag är nästan en nationell helgdag

kanelbullens dag
Det finns få dagar som vi svenskar tar på sådant allvar som kanelbullens dag. Var det någon som inte åt kanelbulle igår? Vi åt givetvis kanelbullar eftersom vi, som av en händelse, råkade ha frysen full efter en baksession förra veckan.
kanelbullens dag-2
Det är så rogivande att baka. Jag sätter alltid på en podd eller P1 och lyssnar samtidigt som jag arbetar metodiskt i köket. Det är som terapi.
kanelbullens dag-3kanelbullens dag-4 kanelbullens dag-5
Ja, den uppmärksamma ser att jag har mjöl på en tutte.
kanelbullens dag-6
MEN vad är egentligen en kanelbulle hit eller dit när man får träffa Harry? Ja, det är sant. Nu är min systerson Harry äntligen här. Igår kom dem hem från BB och jag smet förbi för att få titta på Harry, hålla honom och snusa på honom. Ni som följer min FB-sida och min instagram har sett en bild på Harry. Han har SÅ mycket hår. Helt otroligt. Mosters lilla trollunge. Och han luktar så gott. Jag längtar tills Estrid får träffa Harry, men först måste vi kurera en förkylning lite till. Nu står ett helt nytt liv runt hörnet och jag ser väldigt mycket fram emot att lära känna Harry.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Linda
5 år sedan

Hej där
Jag åt faktiskt inte kanelbulle igår, men brukar nig inte göra det annars heller på kanelbullens dag tidigare år.
Grattis till att ha blivit moster till en fin liten Harry så söt så.
Trevlig helg
Kram Linda

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x