Styrelsemöte med Liberala kvinnors centralstyrelse

Styrelsemöte med Liberala kvinnors centralstyrelse-1 Styrelsemöte med Liberala kvinnors centralstyrelse-2 Styrelsemöte med Liberala kvinnors centralstyrelse-5 Styrelsemöte med Liberala kvinnors centralstyrelse-3 Styrelsemöte med Liberala kvinnors centralstyrelse-4
I helgen var jag i Stockholm för att ha styrelsemöte med Liberala kvinnors centralstyrelse. Vilken helg! 24 timmar fyllda av politik, diskussioner, smarta och briljanta kvinnor, pepp och stöttan och riktigt mycket girlpower! Jag är så stolt över att få vara i  en styrelse med såhär coola kvinnor. De lär mig massor, stöttar och peppar mig och får mig att känna mig så stor. Stor på insidan liksom.

Vid detta styrelsemöte fick vi även veta vilket område var och en av oss ska ansvara för under de kommande åren. Jag blev integrationspolitisk talesperson. Precis det område jag drömt om att få. Det är väldigt häftigt, och lite läskigt, att ha detta som mitt område. Jag tror integration kommer bli valets stora fråga och det är lite av en berg och dal-bana att nu kastas in i en valrörelse med denna centrala fråga som min fråga.

Jag brinner för jämställdhet och integration. Jag ser så oerhört mycket potential i de människor som kommer hit,men dessa värre ser jag även hur denna potential slösas bort i vårt bidragsgivande samhälle. Jag ser även hur vissa slösar bort sin potential genom att inte vilja vara en del av det svenska samhället och det tycker jag är oacceptabelt. Varken samhälle eller individ mår bra av att vissa lever som turister i sitt eget land.

Jag hoppas ni kommer få se mycket av mig framöver. I debatter, i tv, tidning och radio. Jag är här för att sprida den liberala politiken som rör jämställdhet och integration. Det är dags för alla kvinnor, oavsett religion, kultur eller bakgrund, att få ta lika stor del i det offentliga rummet som män gör. Valet 2018, here we come!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

5 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Pia Widlund
6 år sedan

Du verkar vara en framåt och stark tjej, hoppas få se mer av dig, precis som du skriver!! Kör hårt!

Malin
6 år sedan

Vilken stor grej! Fantastiskt arbete ni driver framåt, det ska ni ha stor eloge för 🙂

Anna
Anna
6 år sedan

Blir innerligt glad av att läsa detta. Du är en sann förebild för alla tjejer och kvinnor och hoppas, hoppas att det kommer gå bra för dig. Bryt mark och kämpa! Jag blir oerhört taggad av sånt här märker jag:)

Mathilda
Mathilda
6 år sedan

Vad spännande, grattis till uppdraget! Om man är lite sugen på att gå med, men känner sig lite blyg och undrande till hur det går till, har du ngt tips? Vad händer för en vanlig medlem? Känner mig sugen på att ta lite mer ställning. Konstig fråga kanske, hoppas du förstår hur jag menar. Kram!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Mathilda
6 år sedan

Du har fått mail! =)

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x