Partiledardebatt

partiledardebatt-1

Igår tog vi alla sovmorgon och vaknade inte förrän halvnio (!). Men då var vi också vakna halva natten. Vi vaknade upp precis i rättan tid för att 30 minuter senare bänka oss framför årets första partiledardebatt. Åh, vad jag älskar det! Både Lööf och Busch Thor var saknade då de alltid tar med sig lite drama. Annars var det mycket av samma gamla skåpmat. För mycket invandrade, för lite feminism, tomma lador som blivit en stark ekonomi och så självklart, mycket prat om de sexuella ofredandena som det talats så mycket om.

Jag älskar politik. Jag vet inte varför det fängslar mig så, men det gör verkligen det. Jag tror det är en blandning av intresse i diverse sakfrågor men också en fascination för retoriska grepp. Som kan vara lysande såväl som skämskudde. Jag har mycket roligt att se fram emot i januari månad när det kommer till politik. Jag har möten och nämndsammanträden, deltagande på en stor jämställdhetskonferens i dagarna två samt en talkshow modererad av den alltid så briljanta Heidi Avellan. partiledardebatt-2

Morgonens frukost var något över det vanliga för det bestod av mitt egna hembakta bröd. Jag fick lite av en bakpsykos häromdagen och det som skulle bli ”låt mig bara använda upp allt mjöl som ligger kvar i skåpen” resulterade i 10 små bröd. Nu är frysen full och min inre Martha Stewart är stillad för ett tag iallafall. partiledardebatt-3

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x