Veckonytt #64

veckonytt1
Woop woop! Det är måndag och jag är back in business! Ja någorlunda iallafall eftersom jag börjar veckan med att vara hemma med Estrid. Det är ett rykande färskt veckonytt som kommer här och först ut är denna MAGISKA kostym från Rodebjer. Alltså färgen? Check! Byxorna? Check! Kavajen? Check! Check! Check!
veckonytt5
Johanna Bradford bloggade sin julönskelista för ett tag sedan men eftersom jag önskar mig prick allt på hennes lista bara måste jag dela den med er. Hon måste ju vara min spiritanimal! (I wish).
veckonytt4
Career girl daily listar 5 mål som varje kvinna bör sätta för 2018. Jag älskar det och listar väldigt nitiskt.
veckonytt3
Petra som bloggar på House of Philia har skrivit ett fantastiskt inlägg om vad det faktiskt innebär att vara bloggare och influencer. Inspirerande och tankeväckande. Om inget annat så en rejäl åthutning åt dem som tror att vi bloggare bara fotar vår frukost och sen var det inte mer med det.
veckonytt2
Hör och häpna men det kommer en kostym till! Jag är så inspirerad att låta 2018 vara kostymens år för min del. Denna vinröda vackra pjäs i sammet är inget annat än perfektion den med. Åh men ge mig!

Jag är så taggad på att börja göra mer film till bloggen och Henrietta Fromholtzs youtubekanal inspirerar mig massor! Hon gör det så himla bra och jag hade tyckt det var så skoj att filma min vardag mer och låta er få se mer av mig i rörligt format. Hade du gillat det?

Nu kör vi järnet denna första jobbvecka!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x