Veckonytt #141

Andra semesterveckan påbörjas nu och det känns så otroligt skönt att jag denna sommar valde att ha 4 veckor och inte bara 3 som jag brukar. Det behövdes nämligen en hel vecka att komma in i lunken. Jag tänkte peppa igång denna vecka, särskilt för er som jobbar, med ett härligt och modespäckat veckonytt!

Först ut är denna magiska kjol! Den finns här.

Semester är till för att äta mycket god mat tycker jag. Hur gott låter inte det? Parmesanrostad blomkål!

Shortsperfektion från Filippa K!

Jag älskar blommönster men kan tycka det lätt ser antingen flickigt eller damigt ut. Därför gillade jag verkligen den här artikeln med stylingknep för just blommönster.

GUD så vacker klänning!

Terapeuten tipsar om hur man som par överlever semestern ihop. Såhär blir det mindre bråk och mer skratt i sommar.

Jag älskar denna klänning från Bubbleroom. Perfekt färg, stil och modell!

Och denna kaftan då! Wow! Så fin. Och spana in priset!

Fina Linnea Henriksson välter internet när hon visar upp sin mage postförlossning. Det ska ju inte ens behövas. Vi borde leva i en tillräckligt inkluderande värld för att det inte ska behövas. Men så länge det behövs, behöver världen kvinnor som vågar och är modiga. Här kan du se den fina bilden.

Som plussize måste man utmana sig själv för det är så lätt att fastna i bilden av att man inte kan bära vissa färger, mönster, modeller eller plagg. Det är FEL. Man kan bära vad man vill så länge det är i rätt storlek. En vit baddräkt hade jag förr i tiden hållt mig undan, men inte längre. Nu vill jag klida fram i havet som en plussized fierce solgudinna i vit baddräkt. Denna vackra baddräkt hittar du för en liten peng här.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x