Veckonytt #193

I höst tycker jag verkligen vi ska vara modemodiga! Vem vågar sig på denna topp (adlink)? Känns den läskig? Men om jag säger att du ska bära en vit skjorta under så blir det kanske lite mindre läskigt? Jag ska våga testa detta faktiskt!

Denna chokladbruna magiska kjol (adlink) känns som ett måste i min höstgarderob!

Åh, kan man ens ha för många plagg i kashmir? NEJ! Sekunden jag klär mig i kashmir känner jag mig en miljon procent mer lyxig, samlad, fixad och härlig. Det är ett material som är bra för själen med andra ord! Jag vill verkligen slå ett slag för H&M:s kashmirplagg. Kvalitén är så bra och denna tröja ser helt fantastisk ut!

Okej okej okej jag fattar. Mjölkkanna är ett i-landsproblem MEN ALLA våra mjölkkannor är usla att hälla ifrån. Alla läcker och lämnar droppar på bordet. Så min jakt på den perfekta mjölkkannan fortsätter. Och nu har jag hittat den här från Tom Dixon och känner att det är ett hutlöst pris men kanske att det är värt det om den är PERFEKT!? Den kommer definitivt ge mina helgfrukostar tusen procent mer flärd!

ELLE listar höstens makeup trender och de bästa produkterna 2020! Jag antecknar så pennan glöder!

Höstens vackraste och lyxigaste läppstift no. 1 (adlink).

Höstens vackraste och lyxigaste läppstift no. 2 (adlink).

Jag hittade dessa ballerina på ASOS (adlink) och föll pladask! Vilken sagolik färg till hösten! Och ett par riktiga humörhöjare! Kan man bära dessa på jobbet frågar du? Eh ja! Tänk beige kashmirtröja, svarta kostymbyxor och dessa! MAGI!

Men gud! Hur fantastisk är inte denna blus från Wera (adlink)!? Måste införskaffas!

Slutligen vill jag tipsa om den här artikeln om vanliga missar vi gör med blött hår. Viktigt att tänka på för att undvika slitage.

Ha nu en underbar dag min vän!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x