Vargtimmen höll mig uppe

vargtimmen
Vid fyratiden i morse var det lite stök och bök från Estrid och efteråt hade jag som vanligt svårt att somna om. Jag brukar inte nås av vargtimmen. De där timmarna på tidiga morgnar som kan skapa ångest och olust. Men idag nådde vargtimmen mig. Mina föräldrar har varit på semester och jag lovade att köpa en speciell tidning till min mamma och att ta deras post. Jag glömde göra båda. Det är som om det aldrig funnits i mitt huvud. Mina föräldrar ställer alltid alltid alltid upp för oss barn och våra familjer. Därför kände jag mig genomrutten som inte kunde fixa denna lilla grej. Jag bestämde mig för att gå upp istället så min lördag började idag lite efter klockan fyra.

Idag har vi en superbusy dag idag. Vid nio kommer min mamma och passar Estrid så att jag och David kan åka iväg och fota mig. Jag har ett helt fantastiskt roligt samarbete med en webbshop och vi ska fota höstoutfits. Snacka om dream coming true att få göra modesamarbeten. Och nu är många som ÄLSKAR mina gröna plisserade byxor från Carin Wester för Åhléns. De är helt slutsålda men idag kommer jag fota ett par ljusare gröna plisserade byxor som är snäppet vassare. You will love it!

Efter photoshoten smiter jag och Estrid iväg på lite barnkalas för att fira en pojke i hennes förisgrupp. Mammorna och papporna får också stanna på fika. Don’t mind if I do! Efter en heldag av kalas och supermodeloftheuniverse ska jag avsluta med en lång powerwalk för att rensa huvudet. Sen ser jag fram emot en god lördagsmiddag, att titta på de nya avsnitten av Babybossen med Estrid och att slutligen tigga till mig en fotmassage.

Trots vargtimme och misslyckade dotteruppdrag ska det nog bli ordning på denna dagen med. Hoppas du får en fin lördag min vän!
en rolig helg-1 en rolig helg-2

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x