15 dagar kvar och mer av vår konditor

tårtprovning patisserie david-2

Idag går verkligen i tårtans tecken! Vi ska ha vårt andra möte med vår konditor, David, som fixar tårtorna till bröllopet. Själva tårtans upplägg är i sig spikad men nu är det små detaljer som när levererar jag rosorna och vilken tid kan min pappa hämta tårtorna på lördagen. Det är 15 dagar kvar nu! Jag har velat vara gift med David i snart 10 år och nu ÄNTLIGEN är det så nära. Jag kan säga såhär, om inte mina vänner varit särdeles pushiga på nyårsafton, och David något extra upplyft av vin och kärlek så hade det inte blivit något datum. Inte för att David inte vill, eller jag heller för den delen, men vi är usla på att dra projekt i hamn. Men nu gör vi snart det. Allt tack vare Madde och Sara. <3

Snart ska jag ut på en härlig powerwalk. Jag har inte haft en minut över på sistone, och de får jag har haft har bestått av att bara gå och lägga mig och ta igen sömn. Jag saknar att sträcka ut kroppen lite. Komma ut i friska luften. Så det ska jag alldeles strax göra. På vägen hem ska jag gå förbi affären och köpa lite ingredienser eftersom jag själv ska baka en tårta. Jag har ett fantastiskt roligt samarbete att visa er inom kort, och detta samarbete kräver en tårta! Egentligen borde  alla bloggsamarbeten kräva en tårta!

Slutligen blir det tårta även att äta idag. Jag och min svåger Fredrik ska ha gemensamt kalas hemma hos oss idag. 10 vuxna och tre barn väller in vid 17 och vi har köpt tackgrejor i enorma mängder. Vi skulle kunna öppna en pop up-store idag och sälja lite tacos! =) Jag ska duka vackert och göra ett litet barnbord. Det känns helt crazy att ha så pass stora barn att de får ett eget bord bredvid vårt. <3 Sjukt gulligt!

Tårta gånger 3 på en fredag, det är inte illa pinkat om jag får säga det själv. Jag ska även bränna av ett telefonmöte med Gulan Avci, min ordförande i Liberala kvinnor och förbereda inför morgondagens politikgrej då Liberalerna Skåne har minilandsmöte i Kristianstad.

Ha nu en riktigt fin dag och jag önskar dig alldeles extra härligt fredagsmys ikväll!

No Responses

 1. Jessica skriver:

  Men gulledu, tusen tack!

 2. Hannhanna skriver:

  Men gud så gott med tårta! Önskar att någon fyllde år snart så jag också fick äta haha. Fast jag ska i och för sig äta smörgåstårta ikväll, inte dumt det heller;)

 3. vi pratade om bröllop på måndag och gifte os på lördag, det gick bra, hällt 35 år 🙂

 4. Christina skriver:

  Vad mycket spännande ni har framför er! Ser fram emot att följa era förberedelser, kanske blir det någon bild på tårtprovningen?

  Ha det fint! Och njut av helgen!
  Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *