Vill du gå på teater med mig?

gå på teater med mig-1
Varje gång jag träffat någon av er läsare så har det varit omedelbar kärlek. Ni läser antagligen min blogg för att ni känner igen er i mig och det gör ofta att jag klickar så fint med er. Jag fick en idé härom dagen och jag tänkte kolla av den med er.

Jag älskar ju kultur och framförallt teater. På Hipp i Malmö visas just nu Fröken Julie, en pjäs jag sett flera gånger och läst flera gånger. Jag hade tyckt det vore så himla skoj att gå på teater med er och undrar om det finns någon där ute som varit intresserad? Jag tänker att om du är intresserad kan du lägga mig ett mail så skickar jag all info med förslag på datum, priser på biljetter osv.

Jag tänker att det hade varit helt fantastiskt att få en paus från vardagen med lite finkultur och flärd. Ett glas bubbel innan föreställningen, en härlig föreställning och om tid och ork finns kanske ett glas efter föreställningen och lite samtal.

Nu kanske du tänker att du hade velat men inte vågar maila mig. Skämmes! Va nu modig och gör det. Tänk så läskigt det är för mig att fråga dig om detta. Tänk så svarar ingen liksom! =) Du kanske tänker att du aldrig varit på teater förut? Perfekt! Ingen gång kommer vara lika perfekt start som denna. Du kanske tänker att det kan bli pinsamma tystnader om vi inte har något att prata om? Fel! Jag är jordens pratkvarn och om du så är stum kan jag hålla låda oavbrutet i timmar. (Men om du inte är stum är det såklart trevligt om du åtminstone presenterar dig 😉 )
gå på teater med mig-2-1
Ser du hur jag står och spejar ut mot horisonten på jakt efter teatersugna kvinnor!
gå på teater med mig-3
Och denna bilden får ni på köpet för att Estrid är så hiskeligt himla ursöt med sin lilla leopardmössa nedtryckt över ögonen. Och för att denna bild måste vara årets julkort (i efterhand då vill säga). Men eller hur är vi bara så himla gulliga?

Vad säger du? Är du pepp på lite teater, glitter och ett glas?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

15 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Paulina Gunnardo
6 år sedan

Så roligt det hade varit att gå på teater med dig! Jag älskar teater! Lite långt dock.. 🙂 (stockholms-bo). Men vi kanske ses i något annat sammanhang framöver. Hoppas du mår bättre nu. Läste ditt inlägg om stressen. Har också haft det på tok för mycket och borde även jag bli bättre på att leva som jag lär. Men det är inte bara enkelt, särskilt inte när det finns så mycket roligt att jobba med 😉

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Paulina Gunnardo
6 år sedan

Åh hello fellow teaterälskare! Men om du kommer ner någon gång (eller jag upp) så bara måste vi gå på teater tillsammans! Jag mår mycket bättre, denna julledighet har varit precis vad jag behövde. Nu är jag redo att ta mig an 2018. Hur känns det för dig? Har du lyckats återhämta dig?

Marie
Marie
6 år sedan

Jag hade gärna gått på teater med dig men jag är lite fattig så här efter jul.
Kram

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Marie
6 år sedan

jag förstår! Det kommer fler tillfällen!

S
S
6 år sedan

Hade såå gärna gått 🙂 bor tyvärr 30 mil ifrån bara. Hoppas ni får det trevligt 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  S
6 år sedan

en annan gång! <3

Åsa
Åsa
6 år sedan

Ja det låter ju trevligt och jag bor i Malmö 👍 lets go 😍

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Åsa
6 år sedan

you got mail! <3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Åsa
6 år sedan

you got mail! <3

Anna
Anna
6 år sedan

Låter toppen!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anna
6 år sedan

du har fått mail från mig. Kram!

Maria
Maria
6 år sedan

Ja! Går gärna på teater! 😃 När,var, hur? 💓

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Maria
6 år sedan

Du har fått mail!

Busan
Busan
6 år sedan

Strålande idé. Hade gärna gått med men bor i Gbg så det blir för långt. Ha så kul 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Busan
6 år sedan

nästa gång kanske? <3

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x