Gott nytt år!

gott nytt år-1
Älskade fina vänner!

Årets sista dag och jag blir som varje år lika blödig. Varje nyårsafton sköljer känslorna över mig. Vilket år det varit. Alla minnen, alla uppgångar och fall, motgångar och framgångar, slitsamma dagar och njutningsfulla dagar. Jag älskar den här tiden när man får sammanfatta det som varit, omgruppera och planera framåt. Jag vill aldrig stå still, jag vill alltid röra mig framåt. Utvecklas, se vad som finns runt hörnet för mig, förbättra mig och njuta av mitt liv fullt ut varje dag.

Du är och har varit en fantastisk stöttepelare för mig detta året. Alla glada utrop, stöttande kommentarer, fina mail, tips, idéer, utmanande tankar, feedback och framförallt så mycket kärlek. Ni är min systrar, det går inte att beskriva det på något annat sätt. (Även om du som läser är en karl så är du också min syster ska du veta).

Jag ska fira in det nya året lugnt och stillsamt hemma i vårt hus. God mat och mina föräldrar på middag. Jag hoppas du får en fin nyår oavsett om eller hur du väljer att fira dagen.

Tack för detta året!

Nu jäklar spränger vi murar och går 2018 till vårt år!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x