Att vara goda grannar

piano-1
Ikväll kommer våra grannar hem. De har varit bortresta över sommaren och vi har vattnat, hämtat in post och packat in Linas matkasse. Det har varit riktigt mysigt att känna att man rår om någon annans bo och ser till att det är fint när de kommer hem. I utbyte har vi fått använda deras tvättmaskin och det har varit HEAVEN. Ingen tvättstuga utan bara ut genom en dörr och in genom en annan. Nu hoppas jag att jag lyckats tömma filtret till torktumlaren så de inte kommer hem till ett damigt kaos.
piano-2
Måndag igen! Inte klokt vad tiden går. Vips så har arbetsveckan gått och ännu fortare har helgen gått. Denna vecka går i politikens tecken. Min förmiddag inleddes med möte på Moderaternas kansli och sedan iväg till kontoret. På onsdag ska jag ha mitt första möte med malmös demokrati-, jämställdhets, och mänskliga rättighetersberedningen. Jag är nyligen invald så det ska bli spännande att ta sig an frågorna med liberala glasögon på. På fredag avslutas veckan med ett nämndsammanträde på dagen och en härlig kväll ute med Tina och Leslie. Vi ska gå på Kungsparksveckan i Malmö och äta gott och lyssna på spännande talare. Och catcha up om vad som hänt sen sist i våra liv. På lördagmorgon tidigt tidigt flyger jag till Stockholm över helgen för den första träffa med Liberalernas ledarskapsakademi för kvinnor. En intensiv men sjukt rolig vecka!
piano-3

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x