Solen lyser och nu är det påsk!!

mys med kaninen-1
God morgon alla glada! Solen lyser över Malmö och påskveckan är äntligen här! Förra skärtorsdagen åkte jag in till BB med min stora mage och sattes igång. Som ni vet var det ju sådär kul för mig att föda barn så jag ser fram emot en extra härlig påsk. Ta lite revansch! Jag har lite brådis så jag lämnar er nu med de här gulliga bilderna på en morgonruffsig liten Estrid. Jag ska iväg på nämndsammanträde och sen gå en sväng på stan och titta på en klänning, ett par skor och lite annat skojigt. Vi hörs mer när jag kommer hem i eftermiddag. Nu drar jag på mig politikeransiktet och hoppar i klackaskorna!
mys med kaninen-2 mys med kaninen-3 mys med kaninen-4Alltså??? Helt objektivt, men dör man inte över hur gullig hon är!?!?!?!?!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
maja
maja
8 år sedan

Urgullig!! Glad påsk !

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  maja
8 år sedan

tack detsamma hjärtat!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x