My Esteeme har en kickstarterkampanj

my esteeme
Ni vet min fina vän Leslie? Hon är så himla bra och cool. Hon är en sådan stor inspiration för mig. Hon lämnade ett toppjobb för att satsa på sitt eget företag, My Esteeme. Företaget går ut på att genom lek öka barns självkänsla. Jag avgudar hennes koncept. Hon har nu en så kallad kickstarterkampanj för att få in pengar för att dockorna ska kunna produceras storskaligt.

Dockorna pratar om man trycker dem på magen och då säger de glädjande saker som ”jag gillar mig själv”. Jag vill så gärna ha en sådan docka till Estrid för det är mitt största mål som förälder att ge henne god självkänsla.

Kickstarterkampanjen går ut på att man backar hennes idé.
15053290_1835986089971616_1824757687_o

På denna länk kan du välja att stötta henne på olika sätt. Jag älskar ju samarbeten med fantastiska kvinnor och Leslie är en av de mest fantastiska jag vet. Du gör henne, mig, barnet i din närhet och världen en tjänst genom att backa henne. Barn med god självkänsla måste vara jordens bästa investering. Jag har köpt en docka, kommer du också göra det?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x