Veckonytt #98

veckonytt1
Välkommen denna nya vecka! Och vilken vecka sen!! Min mammas releaseparty för hennes nya bok OCH valdagen på söndag. Detta kan vara livets bästa vecka. Och det bästa av allt är att du är välkommen till releasepartyt! På torsdag, kl 18.00, på hotell MJ’s i Malmö, kan du träffa mig och mamma Sabine, och köpa en signerad bok av min mammi.
veckonytt3
Om jag hade alla moneys in the world hade jag köpt denna dröm från Diane von Furstenberg och burit på veckans releaseparty!
veckonytt4
Mia Skäringer gör en tv-serie om kroppshets för SVT och jag känner följande: VARFÖR LEDER HON DETTA PROGRAM OCH INTE JAG!?!?!?!?!?!?!?!
veckonytt5
För lite kolhydrater förkortar livet. Ja, det köper jag helt och hållet. Detta därför att jag nitiskt tror på tallriksmodellen, att inte utesluta något och att aldrig mixtra med mat. Sen tror jag också på att god mat bringar lycka, och lycka får oss att leva länge.
veckonytt6
Den här polotröjan är magisk! Oj, vad jag vill ha den!
veckonytt7
Jag är så nyfiken på Jonas Gardells nya bok! recensionerna har hyllat den!
veckonytt8
Här har du höstens hetaste inredningstrender. Jag tackar och tar emot det beiga men betackar mig kaktusar. Tycker de känns obehagliga.
veckonytt9
Bokstöd i marmor? Yes, please! Blir inte H&M Home bara bättre och bättre?
veckonytt10
Denna vas då? 149 kr! Men ser ut som den kostar 4.900 kr!! Hemtex, bravo!

Ha nu en fin vecka! Och visst kommer du väl på torsdag?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Ulrika
5 år sedan

vad kul med din mammas bok! Och Gardells nya har jag precis börjat läsa, kommer en recension i bloggen så småningom men är positiv än så länge! en svår form han tagit sig an men han gör det skickligt.

Anette
Anette
5 år sedan

Vill så gärna köpa en signerad bok av din mamma. Kan du förmedla det?

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anette
5 år sedan

jag fixar!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x