Babyshower för en väldigt efterlängtad pojke

babyshower pojke-1
Igår överraskades Paula med en babyshower. Det är en hett efterlängtad pojke ska ni veta. Vi hade planerat denna babyshower i månader. Vi lyckades tajma det perfekt med att Paulas göteborgstjejgäng var nere så vi blev ett bra gäng. Jag fick hjälp av Cissi, Paulas svägerska, och Elin, Paulas (och min) kompis. Vid 14.00 trillade vännerna in och en kvart senare kom en ögonbindelsförvirrad Paula in.
babyshower pojke-8
Vi började med bubbel och quiz. Här skulle man para ihop rätt barn med rätt kändisföräldrar. Vet du vem som döpt sin dotter till James!? Elin vann för hon kunde varenda en av de kungliga barnbarnen! Det fanns vinster! Scrolla ner för att se vad Elin vann!
2
Babyshowern har verkligen varit en familyaffair. Mamma gjorde blöjtårta, Fredrik köpte pynt och David och Estrid köpte heliumballonger. Jag, Cissi och Elin stod för mat och efterrätt.
babyshower pojke-6
It’ a boy!
3
Efter quizet var det dags för mat. Vi dukade upp buffé och alla slog sig ner runt bordet.
babyshower pojke-13
Det var tur att ingen mer osade för jag hade varken fler tallrikar eller stolar/pallar! =)
4
Här är Elin med sin vinst. En hårmask från Lóreal som känns väldigt flärdfull och härlig. Emmy luktar här på den hårinpackning som Paula fick som present av mig. Argan oil, livet bästa!
babyshower pojke-9
När alla var mätta och nöjda var det dags för spelomgång nummer två.
5
Samtidigt som Paula öppnade sina presenter spelade vi Bingo. Om Paula fick en sak som stod på bingolappen kryssade man den rutan. Fem i rad gav bingo!
1
Av mig och Elin fick Paula en korg med grejor bara till henne. Tidning och bok, hårinpackning, leave-in-cream, ögonbrynspomade, läppstift, bodylotion, choklad och en foundation. Allt som är härligt som behövs för att pigga upp en när man är en trött nybliven mamma.
babyshower pojke-14
Tävlingslustan kom verkligen fram hos vissa! =)
babyshower pojke-16
Paula och mamma! <3
babyshower pojke-18
Sofie var såhär glad för hon fick Bingo och vann en ögonbrynspenna! (Märks det att jag fått pressutskick på höstens sminknyheter) =).
babyshower pojke-19
Efter presenter var det dags för kaffe och kaka och Elin hade köpt den mest fantastiska tårta. Oj oj oj, nu är det inte lång tid kvar. Snart blir min lillasyster mamma och det känns underbart. Det ska verkligen bli roligt att se henne i den rollen.

Det var vad jag gjorde igår. Hostade en babyshower för en otroligt efterlängtad pojke! <3

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Emma Engström
5 år sedan

Alltså åhh vd roligt det verkade ha varit! <3

Paula
Paula
5 år sedan

Tack för den fina överraskningen:) Ni hade ordnat det så fint! Bortskämd att ha er alla i mitt liv <3

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x