Ny sänggavel i rotting

sänggavel rotting-1
När jag firade Paula och höll i hemlig babyshower så var David och Estrid största hjältarna. Det åkte iväg för att köpa två sänggavlar i rotting som jag hittat på nätet. Det är inte klokt, men 90-talet är VERKLIGEN tillbaka. Även när det kommer till inredning. Jag minns när jag fick en alldeles sprillans ny DUX-säng när jag var liten. Då ingick sänggavel och nattduksbord i rotting. Och minns du som vi hånat dessa terracottasvampade väggar från 90-talets väggar? Häromdagen tänkte jag att det är bara en tidsfråga innan det målas terracottabrända färger igen. Jag är ju sugen på att ha terracottagult som accentfärg i Estrids rosa rum. Allt mode kommer verkligen igen.
sänggavel rotting-2
Sen är jag också i valet och kvalet om vi ska ha kvar de blå väggarna eller testa någon ny färg.
sänggavel rotting-3
Nu känner jag att jag verkligen måste hitta nya nattduksbord. Dessa gamla från IKEA är ju otroligt trista. Och vi behöver få upp saker på väggarna. Det är rent för platt och trist just nu. Jag tycker nattduksbord är riktigt svårt faktiskt. Vad har du för slags stil på dina nattduksbord?
sänggavel rotting-4
Det är så tydligt vilken sida som är min och vilken som är Davids. På Davids nattduksbord ligger en bok. En bok om arkitektur. På min sida ligger sjuttioelva böcker, som jag alla läser samtidigt. Total anarki.
sänggavel rotting-5
Vi har fixat stora hotelllkuddar till sovrummet där uppe så nu är den sängen precis lika fluffig som gästrummet.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Maria
Maria
5 år sedan

Hej
Nattduksbord är något det svåraste jag vet i möbelväg, har sälv letat i tre år minst.
Detska få plats med mycket grejer och böcker men samtidigt inte vara för klumpiga.
Skåp eller lådor ja det är frågan. Lådor tycker jag att botten svajar nästan direkt kan vara jag som har för mycket prylar 😁😱. Skåp ja då hamnar allt i en enda villervalla.. Hmmmmm låter som dagens i-lands problem 😂
Kram M

Ulrika
Ulrika
5 år sedan

Du ska inte sälja gamla sänggaveln? Är ev intresserad isf

Lena
Lena
5 år sedan

Vi har sängbord som sitter på väggen med ca 4 hyllplan. Perfekt om man har lite platsbrist och enkelt att städa. Vi har också en tavellist ovanför sängen med små fina saker på.

Josäfin Andersson
5 år sedan

Wow vad snyggt! 😀

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x