Min nya tavelvägg och förnyad energi

min nya tavelvägg-1
Hej mina fina vänner. Ni gav mig så mycket kärlek och pepp igår, och en god natts sömn gav mig förnyad energi. Idag är det ju fredag! Det är min jobb-med-blogg-dag! Jag borde inte hänga läpp. Och ja, det är precis som många av er skrivit bara pengar. Jag får helt enkelt shoppa mindre. Och egentligen är det patetiskt av mig att hänga läpp för att jag måste lägga pengar på det här FÖR det ÄR ju faktiskt en del av att välja att ha bil. Och hus. Jag får helt enkelt acceptera att en del av vuxenlivet är att prioritera och att pengarna går till tråkiga saker. Men det är ju bara sååååååå tråkigt, och så blev jag vips som en tjurig 5-åring. Låt oss istället övergå till något roligare. Min nya tavelvägg!

Jag fick feeling för någon helg sedan och spikade upp några tavlor och gjorde en liten tavelvägg i fåtöljhörnan. Det blev så himla bra. Tavlorna är en mix men passar bra ihop färgmässigt.
min nya tavelvägg-3
Men hörnans stora juvel är faktiskt den här kudden från Chhatwal & Johnson (här). Den är så otroligt snygg och lyxig tycker jag. När den såldes med 20% rea var jag snabb som en vessla och slog till. Nästa steg för denna lilla hörna, som kommer på sikt, är en ny fåtölj, ett mer modernt litet soffbord och en ommålning av golvet tror jag. Men eftersom jag nu är vuxen och väldigt seriös kommer det i framtiden när mina pengar nu ska läggas på att fixa den repade bilen, serva Audin och serva Volvon, (för vilken vi precis fick veta allt som behövdes fixa. Vojne vojne).
min nya tavelvägg-4
Men det blev ett väldigt fint lyft får jag ändå säga. Nu har jag en mysig plats att sitta och läsa i. Sen kan man ju undra hur många sådana platser man behöver när man har ett bibliotek, men ändå, mysiga hörn är ändå ett måste i hemmet tycker jag.

Ha nu en riktigt fin dag kära du och tack för att du finns. Du betyder verkligen mycket för mig!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Irene
6 år sedan

Man kan aldrig ha för många mysiga hörnor eller för många läs- (eller stick-)fåtöljer. Griper lusten en ska man ju inte behöva galoppera genom hela huset innan man kan sjunka ner med en bok i näven.

Vädligt inbjudande hörna du har skapat!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Irene
6 år sedan

Nu ska hörnan utökas med ny fåtölj, nytt sidobord, en vägglampa och en pläd. Men sen är den lilla hörnan klar. Men det får komma i framtiden!

Lena
Lena
6 år sedan

Meeen, den vackra fåtöljen passar ju så fint där!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Lena
6 år sedan

haha dör av att du gillar fåtöljen. Jag hatar den! =) Tycker den är så brun och trist. =)

Pia Widlund
6 år sedan

Vilken mysig hörna du har fixat. Och du, vaxensaker ääääär skittrist! Haha. Ha en bra helg!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Pia Widlund
6 år sedan

tack fina du! japp, vuxensaker är inte alltid de mest underhållande =)

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x