Tänk vad lite skärgårdsluft kan göra

 Vilken helg vi haft. 6 vuxna och en liten krypis har varit uppe i vår sommarstuga. Det har varit full rulle och det har både joggats, cyklats, spelats golf, storhandlats, grillats och jag passade istället på att sova lite middag och läsa halva hypnotisören. Lyxen i att kunna läsa en bok sådär länge. Som jag saknat det. Krypis har också njutit av skärgårdsluften. Och så har hon kelat hos både mormor, morfar, moster och morbror. Det är inte klokt vad den lilla gullungen får kärlek. Och som hon plirar på familjen. Man undrar ju vad hon tänker. 

 Den söta drägglisen kommer från polarn & pyret. Resten av outfiten är ärvd och presenter. 

 Men nu är vi hemma i lägenheten och det är riktigt härligt. Borta bra men hemma bäst. Vår lilla tös sträcksov i 5 timmar och har nu fått mat, ny blöja och fått på sig den lilla pyjamasen med grodor på. Jag har fått tid att måla naglarna (första gången på flera flera veckor) och vi har ätit pizza. När allt klaffar såhär så känns det ju nästan oförskämt härligt att ha en liten en. Sen, när sömnbristen är som värst, sitter jag med en frisyr som närmast liknar ett fågelbo och hukar fram att hon nog inte aaaaalls gillar mig och att hon haaaaatar mig. Ja, ni hör ju. Det är aldrig en stund hos familjen Svensson/Johansson där känslorna är någorlunda balanserade. 

 Imorgon återgår David till jobbet och vi töser ska fly solo. Det ska nog gå bra men det känns lite läskigt också såklart. Det har varit så himla himla hiiiimla härligt att ha David hemma så länge. Det har verkligen varit en underbar tid för oss tre. Bara mysa och kela, ja förutom den första kaotiska veckan när jag ville stoppa tillbaka henne in igen. Det var ju bara så läskigt. Men nu, nu känner vi oss riktigt sturska. Jag och krypis ska till BVC-Pia imorgon igen och vi hoppas på tummen upp igen. 

Nu ska jag ta min lilla familj, kolla på Agenda och sen bädda ner oss alla i sängen. Sen ska vi ligga där och bara vara nära. Jag ska läsa lite mer i min bok och så hoppas vi att alla sover gott. 


Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x