Good morning sunshine!

estrid kanin-1

Ahhh, jag säger bara KAFFE! Estrid vaknade 05.50 och min kropp är fortfarande i chock! Good lord! Det börjar nästan bli humoristiskt. Antingen stökar hon på natten eller, när man äntligen får en bra natt, vaknar hon i ottan. Jag har mitt mantra som går runt i huvudet om och om igen. Gilla läget Frida, gilla läget. Och så tänker jag att det kommer komma en tid då hon är tonåring och jag klagar på att hon sover för mycket. estrid kanin-2

Nu sitter vi i köket, jag, David, Estrid och lilla kanin. I bakgrunden hörs Gomorron och jag ska fortsätta fokusera på min kaffekopp. Idag tänkte jag visa er mina bästa sminkborstar, dem du absolut borde investera i. Jag filar också på ett inlägg om skönhetsprodukter som jag lovar blir en bra alla hjärtans dag present. För vem älskar inte lite badrumslyx? Sen blir det en onsdagsvideo, ett inlägg om mitt juli och så får du veta vilka tidlösa klassiker jag tycker alla borde ha i sin garderob. Det är bara lite av vad veckan har att bjuda på. estrid kanin-3 estrid kanin-4 estrid kanin-5

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x