Estrids nya kläder

 Nu är min lilla kicka kittad inför hösten och vintern. Pasteller, gulligt och kaxigt i en enda härlig blandning. Lindex har verkligen fantastiska barnkläder just nu och då Lindex erbjöd rabatt under frukosten de bjöd på häromdagen kunde jag bara inte låta bli. Min favorit är den grå jumpsuiten i mitten som har gulliga vingar på ryggen! Så himla himla fin hon kommer vara i den! Nu är vi redo att ta oss an hösten tillsammans. Jag och min lilla cooling. 

Leopardtröja och guldbyxor, rosa tights och ljusblå tröja. Om du klickar på plaggen blir du länkad till Lindex webshop. 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x