Vindåkra in the city

Ni var många som blev inspirerade av Vindåkra gård, och ville åka dit efter mitt blogginlägg, men av olika anledningar inte kunnat åka dit. Well are you in for a real treat or what!? Vindåkra gård har öppnat en ”in the city”-butik som ligger i nyanserade Caroli City. Precis som på gården har stadsbutiken hur mycket fina grejor som helst. 

Så om du har vägarna förbi Malmö och Caroli city är det väl värt ett besök. I butiken hittar du mode och inredning från bl. a. Please, Campomaggi, Hipanema, American Vintage, Nolita, Vintage By Fé, L:A Bruket, Day Home, Watt&veke och mycket mer. 

Detta var dagens lilla tips!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x