Gott nytt år!

Kära, kära bloggläsare. Vilket annorlunda och på många sätt fantastiskt år det varit i år! Vanligtvis brukar jag bli gråtig och sentimental först vid 12-slaget, men jag känner redan nu hur jag blir alldeles sentimental!

Vad är era nyårsplaner? Blir det stor glittrig fest, eller en stillsam hemmamiddag. Blir det barnfritt eller mängder av ungar? Firar du kanske inte alls nyår? Berätta!

Själv ska jag alldeles strax dra en kam genom håret och slänga på röda läppar innan vi styr bilen till the Lodge. Afternoon tea, spa, middag, raketer, nattamat och hotellnatt med efterföljande frukost står på vårt nyårsschema. Vi gör detta som en extra lite lyxig grej för bara oss innan vår älskade lilla unge kommer. Som jag längtat efter denna dag. Äta gott och sen bubbla runt i varma utomhuspooler. SAGOLIKT! 

Gott slut och gott nytt så hörs vi nästa år! 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x