Vår tredje dag på Kreta

kreta dag 3-1
På den tredje dagen var vi lite mer rutinerade och blev ”de där”. De som paxat bästa solsängarna sjukt tidigt på morgonen. Sagt och gjort vi fick toppenplatser på stranden. Jag har på mig den ljuvligaste klänning som passar perfekt för stranddagar men där man ändå vill känna sig fin. Du hittar den här.
kreta dag 3-8
Lite lek och lite bad. Men där slutade vi att vara rutinerade. Igår blev allt fel och maten, sömnen, lekarna, inget funkade för Estrid. Varm och övertrött och inte så tillfredsställd med livet var melodin igår. kreta dag 3-7 kreta dag 3-6
Men så är det ju. Alla dagar kan inte vara på topp och idag kan jag se tillbaka på gårdagen och rycka på axlarna. Men när man är mitt i det är det så sjukt frustrerande.
kreta dag 3-5
Dessa solkrämer går på repeat just nu. Decléor solskydd 30 för kroppen (här), La roche-posay spf 30 för ansiktet (här) och nivea spf 50 för barn, och den hittar du var som helst.
kreta dag 3-4
kreta dag 3-3kreta dag 3-2
kreta dag 3-9
Jag flydde fältet och in i detta rum för en timmes massage. Jag gav mig själv tusen extrapoäng för att jag lyckades boka massage på en osedvanligt besvärlig dag. Fem minuter in i massagen slumrade jag och njöt njöt njöt. Massage gör verkligen under för både kropp och själ. Sen sov jag på rummet med Estrid nöt David gick för att få sin massage.
kreta dag 3-10
Estrids kulinariska måltid… Vad ska man säga, hon dras iallafall till det festliga!
kreta dag 3-11
Och hon håller hov ska ni veta. Vinkar och delar ut slängkyssar och riktiga pussar till höger och vänster. Hon sitter i matsalen och vinkar som vore hon drottning Silvia. Och grekerna älskar det!
kreta dag 3-12
Sen väntade det en evighetsnattning och när hon äntligen sov kröp vi ner i sängen och kollade två avsnitt blacklist. Idag, ny dag och nya tag. Och givetvis har vi paxat platser även denna morgon!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Christin
7 år sedan

ÄLSKAR UV-dräkten. Klämde och kände på den i våras och ångrar varje solig dag att jag inte köpte den till Algot. Attans.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Christin
7 år sedan

Men finns den inte kvar på rean någonstans? jag har nu länkat till den på babyshop så kolla om den finns i hans storlek där. Kram på dig

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x