En bildbomb från våra sjunde dag på Kreta

estrid miniroom docka-2
Morgonen inleddes med att vi mornade oss i sängen och Estrid kom över från sin säng till vår. Vi fick med oss den här gulliga dockan från Miniroom som en respresent och det blev Estrids bästa resesällskap. Dockan hittar du här och jag såg precis att den nu även finns på rea. Tips tips!
docka-1estrid miniroom docka-3
Vi inspekterade utsikten och konstaterade att även vår sista dag skulle bli en solig och varm dag.
estrid miniroom docka-4
Hela veckan har gått jättebra för Estrid och hon har klarat värmen över förväntan. Vi var oroliga att hon skulle påverkas av värmen men solhatt, UV-dräkt och solskydd med spf 50 gjorde att hon inte blev röd en enda gång. Sen sov hon middag i vagnen i skuggan och vi åt lunch inomhus under de starkaste timmarna mellan 11-14.
estrid miniroom docka-5 kreta dag 7-1
Som hon har gått denna resa. Överallt och hela tiden. Och fort ska det gå.
kreta dag 7-2 kreta dag 7-3
När jag var på House of Palladium inför resan fick dessa två produkter från L:a Bruket följa med. Visst man kan använda hotellets tvål, men handen på hjärtat, är det kul? Nej, det är inte kul! Däremot är kul att ta med sig en härlig tvål. Det bästa är att nu står tvålen i badrummet i lägenheten och varje gång jag duschar med den kommer doften ta mig tillbaka till semestern på Kreta. Doftminnen när de är bäst.
kreta dag 7-4
Tvålen med doften mörk vanilj är den bästa. Så otroligt spa:ig i sin lukt och sen är jag en sucker för förpackningen. De är så rustika och fina med sin bruna färg och den vita etiketten. Tvålen hittar du här.
kreta dag 7-5
Och för att ha kvar brännan längst möjligast införskaffade jag såklart även en kroppsolja med doften bergamott/patchouli. Alltså dör så mycket jag älskar kroppsolja. Denna är divine på alla sätt och vis och varje kväll innan sänggående smorde jag in mig med oljan. Du hittar oljan här.
kreta dag 7-6
Sista dagen gjorde jag mig extra fin för att verkligen fira av vår sista dag. En tung draperad sak från Day (här) och gamla skor från Zara. Klänningen är så vacker och elegant och jag kände mig så fin i den ljusa färgen som kontrast till mina äntligen något brunbrända armar och ben.
kreta dag 7-7 kreta dag 7-8 kreta dag 7-9
Sista bilden från resan får avslutas med den här glada tjejen! Vilken resa och tack alla ni som följt vår resa med kommentarer här på bloggen och på FB. Det har verkligen känts som jag reste med er allihop! <3

Nu har vi 1,5 veckas semester kvar och jag ska njuta, men först har jag en miljon maskiner att tvätta. Men sen, sen ska vi mysa, läsa, sova middag och hålla semester. Vi hörs sen!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x