Helgrabatt 15% macademia natural oil

Över helgen kan du få 15% rabatt på produkterna från Macademia natural oil. Klicka här för att komma till alla produkter.
Nu till produkterna. Jag ÄLSKAR denna hårvårdsserie. Den är fullkomligt fenomenal! Schampoo, balsam, hårinpackning, hårolja osv osv. Den är prisvärd, ger gott resultat och doftar fantastiskt. Håroljan från denna serie är en av mina favoritprodukter som jag köpt om och om igen (även fått syrran att innvestera i).
Om jag var du, och du känner för att unna dig och ditt hår en härlig helgpresent, skulle jag definitivt investera i denna hårvårdsserie. Vill man bara köpa en produkt måste jag propsa på att du köper oljan. Den är som sagt fenomenal!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
About me
11 år sedan

Hej! och tack! du är så välkommen att fortsätta titta in här hjärtat!
Nu down to business. Jag bytar väldigt ofta produkter, men jag använde hela serien i drygt tre veckor och sen håroljan i 1-2 månader. Mitt hår innan var torrt, tovade sig lätt och utan glans. Innan använde jag massvis med olika produkter men då ingen hårolja. Jag kommer nog inte köpa om de andra produkterna då det finnsbättre schampoo och balsam MEN håroljan är suverän. Mitt hår blir mjuk, glansigt, lätt att reda ut och de slitna topparna ser mindre slitna ut. Hoppas du fått en utförligt svar!

Kram på dig

Tanya
11 år sedan

Hejsan! Tack för din kommentar på min blogg. Jag undrar, hur länge har du använt hårprodukterna Macadamia? Hur var ditt hår innan du använde det? Vad använde du då? Vad tycker du Macadamias produkter har gjort med ditt hår exakt? Själva "förändringen" alltså skillnaden då. Vore tacksam för svar! P.s Jag gillar din blogg. Jag ska nog kika in här lite då och då 😉 . /Tanya

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x