Lär känna mig – Beauty blogger tag

Lista lånad från Belle-Amie

jämställdhetsdagarna-4

1. Är ditt hår naturligt lockigt eller rakt?
SPIKrakt. Jag önskar det inte vara så jädrans rakt. Jag har fint hår och har verkligen problem med att få volym. Min eviga kamp!
2. Färgar du håret själv eller går du till frisören?
Jag färgar inte håret. Har inte gjort på många många år. Fick en fix idé om att jag aldrig mer skulle färga håret så jag gjorde inte det. Men nu är jag lite sugen på att slinga det lite ljusare. Men eftersom jag inte ens får rumpan ur för en vanlig klippning så lär det inte bli färgat under denna livstid heller.
3. Har du samma hårstil varje dag eller bär du olika?
Alltid samma, och det grämer mig. Alltid alltid hästsvan. Men det är ju så praktiskt, jag hatar hår i ögonen och Estrid drar mitt hår annars. Men jag vill ha hollywoodhår och lockar och svall och sådär effortless chic. Men en stram hästsvans, det kan man leva med. Men blä vad trist jag känner mig. Jag är bättre på smink än hår.
sammanfattning april13
4. Gör du din egen manikyr eller går du till salong?
Jag målar naglarna själv. Jag kanske borde testa att gå till salong och se om det blir bättre hållbarhet, för mina naglar är verkligen en katastrof.
5. Hur ofta byter du nagellack?
Förr i Tiden typ varannan dag, men nu hinner jag typ aldrig måla naglarna. Hej livet med bebis!
6. Målar du dina tånaglar på vintern, eller bara sommaren?
Haha, älskar denna fråga! Så spot on! Bara på sommaren! På vintern går allt i ide. Man är blek, torr, torra fötter, fula tånaglar och håriga ben.
middag hos cronholms-1
7. Planerar du din outfit på kvällen eller bestämmer du dig direkt på morgonen?
Kvällen innan oftast. Måste planera allt för annars blir jag jättestressad. Gör allt i en viss ordning typ varje dag, när den ordningen bryts blir jag stressad och det blir typ kollaps i huvudet och jag glömmer hälften.
8. Hur ofta byter du handväska?
Aldrig. Se ovan. Jag använder alltid samma väska för jag vet då att jag får med mig allt. I min väska ligger då alltid plånbok, nycklar och allt sånt viktigt. Om jag skulle byta handväska varje dag hade jag aldrig fått med mig allt jag behöver.
nyårsafton 2015-3
9. Hur lång tid lägger du på sminket på morgonen?
Mellan 15-30 minuter.
10. Vad gör du först? Bas eller ögon?
En blandning. Oftast först foundation, sedan bryn, sedan ögon och sen slutför jag basen med puder, bronser och rouge.
11. Samlar du på smink eller köper du bara det du behöver?
Hehe, is this a trick question? Jag samlar! Jag kommer aldrig kunna använda upp allt jag har men det är liksom inte poängen för mig. Detta är mitt intresse och det skänker mig sådan enorm glädje!
12. Hur ofta bär du lösögonfransar?
Aldrig, det pallar jag verkligen inte. Plus att de ofta ser ganska fejk ut och kan då se lite billigt ut. Dock är jag mycket intresserad av att testa ögonfransförlägning. Både Sara och Christina gör det och de ser båda helt fantastiska ut!
13. Bär du en hel makeup varje dag?
Japp. Alltså både bas, bryn och ögon. Dock använder jag minimalt med produkter på vardagarna då jag helt enkelt inte har tid. Det blir ofta färgad dagkräm, krämögonskugga, mascara, rouge och färgat läppglans.
14. Lämnar du huset utan smink?
Ja självklart! Jag går utanför huset med ananastofs, sandaler, ingen BH och ser ibland på snudd en aning hemlöt ut.
15. Hur många lyxartiklar äger du?
Alltså vem kommer läsa det? Om mamma eller David läser så äger jag inte alls särskilt många. Om ni andra läser så börjar det blir en härlig samling av dyrgripar. Brasklapp dock för att jag behöver komplettera min samling med måååånga fler!
årssammanfattning5
16. När går du och lägger dig och när vaknar du?
Vid typ 22 och så brukar Estrid vakna mellan 6 och 7.
17. Hur många husdjur har du?
Öh, det var en random fråga! =) Inga, thank god!
18. Hur ofta är du på Bloglovin?
Varje dag! och om du vill följa mig där hittar du mitt bloglovinkonto här.
19. Läset du kommentarer på andra bloggar?
Ibland, men jag följer så många bloggar så jag hinner oftast bara läsa själva inläggen. Men vid intressanta inlägg är det alltid skoj att följa kommentarerna. Själv kommenterar jag gärna och ERA kommentarer läser jag ALLTID! och försöker svara på så fort det bara går.
20. Vad för typ av kamera använder du när du fotograferar?
Jag använder en Nikon D300 som jag fått ärva av David när han köpte en ny. Fördelen med att leva med en fotograf, oändliga möjligheter att låna utrustning! Oftast använder jag ett objektiv som är 50mm/1,8.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x