Veckans to-do lista!

veckans to do-1 kopia
Jag har en riktigt rolig vecka framför mig! Ska vi ta en titt?

Måndag
Idag är det fortfarande påskledigt och jag njuter av tiden med min familj.

Tisdag
Idag blir det fullt ös på advokatbyrån och på kvällen har jag massa handlingar att gå igenom till fredagens sammanträde med beredningen för mänskliga rättigheter, jämställdhet och demokrati.

Onsdag
På onsdag ska vi gå på Estrids allra första utvecklingssamtal! Alltså snyft!

Torsdag
På torsdagen ska jag såklart jobba på advokatbyrån men även börja sätta mig in i handlingarna inför Liberalerna Skånes årsmöte. Möjligen ska jag på en politikgrej på kvällen men det är inte bestämt ännu.

Fredag
Fredagen blir en milstolpe i bloggkarriären. Jag ska få vara med i podden ”vattnet går” och jag är lika delar peppad, ärad och nervös. Major girlcrush på Nina Campioni. Sedan blir det besök i Malmös stadshus för sammanträde med beredningen. Däremellan ska jag försöka få in lite bloggjobb.

Lördag
Lyxdag! Jag ska få träffa min älskade vänner Sara och Madde för lite hederlig bröllopsplanering.

Söndag
Om vädret är med oss planerar vi att besöka Skånes djurpark. Vi får se helt enkelt om planen förändras under veckan. Men efter besökte på Hallongården vill jag att Estrid ska få se djur mest hela tiden.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x