Boktips: Det är slut mellan gud och mig av Katarina Mazetti

det är slut mellan gud och mig-1
Jag hittade den här boken långt in i en bokhylla. En gammal ungdomsbok som jag inte alls kunde minnas att jag läst i mina yngre dar. Jag satte mig ner och började läsa och kunde inte sluta! Vilken underbar ungdomsbok, eller underbar BOK ska jag säga för jag blev helt fängslad. Det handlar om en tonårstjej som hanterar att hennes bästa vän begår självmord. Språket är fantastiskt och det är en så sorglig berättelse, men även rolig. Den är trovärdig och beskriver verkligen exakt de dubbla känslor man kan ha under tonåring.

Det var med tårar i ögonen jag läste mig igenom boken och blev så ledsen för alla olyckliga tonåringar där ute. Som vuxen vet man ju att det blev bättre. Det slutade liksom vara sådär svart och svårt. Läs boken och köp den till en tonåring i din närhet. Bara gör det! Du hittar boken här.

No Responses

  1. Anette skriver:

    En ungdomsbok jag läst som vuxen och som får mig att gråta: Jag saknar dig, jag saknar dig av Peter Pohl.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *