Glasögonormen som försvann

liberala kvinnor-1
Oj oj oj vilken gårkväll och natt vi har haft. Lilla Estrid är så förkyld och hostar så illa. Så pass illa att vi tillslut åkte in till barnakuten för jag upplevde att hon hade svårt att andas. På Barnakuten gick det snabbt och vi fick tummen upp att gå hem. Jätteskönt, men eftersom jag själv har astma blev jag ju såklart orolig att även Estrid hade det. På Barnakuten är det öppet dygnet runt och de är alltid så snälla och proffsiga. Skönt för ett oroligt mamma- och pappahjärta. I natt var det febrigt och hostigt och vi turades om att vyssja, ge vatten, nässpray och alvedon. Stackars lilla pyret.

Men jag då!? Jo, men tack för att du frågar. Jag var ju inte alls särskilt pigg på en vakennatt med tanke på att jag idag ska sluta vara glasögonorm. Jag ska göra en laseroperation på mina ögon och man vill ju gärna vara utvilad inför en OPERATIOOOON! Å andra sidan var det rätt bra att det blev lite kaosigt igår eftersom jag inte haft tid att känna efter hur nerverna har det. De har det dock ganska bra plus att man erbjuds lugnande inför det hela. Jag tänker lite som såhär, det kan inte bli värre än hur det var att föda barn och tiden därefter. Mitt livs prövning. Allt efter det blir lite tamt. Så jag ska nog kunna morska upp mig och få de där ögonen fixade. Sen ska jag unna mig ett par riktigt snygga solglasögon!

Wish me good luck!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Yvonne
Yvonne
8 år sedan

Hej! Blev själv laseropererad för 16 år sedan. En ny värld öppnade sig. Dagen efter sprang jag runt som en barnunge och läste skyltar på gatan . Lycka till och här av dig om du vill

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Yvonne
8 år sedan

Som du ser här i bloggen gick det inte hela vägen och operationen avbröts. Nu vet jag inte riktigt om jag vill på det igen. Får fundera igenom det hela några varv tror jag. Men det glädjer mig att det gick bra för dig, det ingjuter mod i mig. Kram på dig

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x