London, den fjärde dagen

london dag 4-1
Så kom den fjärde och sista dagen i London. Ni vet hur det är, man kan ha världens bästa semester men när sista dagen kommer då vill man bara hem hem hem. Och om man hade en gullig Estrid som väntade där hemma var väntan olidlig. Men dagen gick snabbt. Vi tog oss en sista titt på staden och rörde oss sedan sakta mot flygplatsen. Vi flög (möjligen för sista gången) med Ryan Air och ja, effektivitet tycks inte vara deras ledord. Väl på planet sjönk jag ner i min bok och slutade inte läsa förrän hjulen slog i marken i Köpenhamn. Där stod pappa och väntade på oss och sen åkte vi i samlad trupp hem till vårt kära Malmö.

Vi tar en sista titt på vad London hade att erbjuda.london dag 4-2 london dag 4-3 london dag 4-4 london dag 4-5 london dag 4-6 london dag 4-7 london dag 4-8 london dag 4-9 london dag 4-10 london dag 4-11 london dag 4-12 london dag 4-13 london dag 4-14 london dag 4-15 london dag 4-16 london dag 4-17 london dag 4-18 london dag 4-19
En riktig toppenresa! Så kan jag enklast sammanfatta det hela!

 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Embla
7 år sedan

ååh ska till london i juni och blir SÅ PEPP av alla bilder.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Embla
7 år sedan

ja vad kul! har du redan gjort upp planer för vad ni ska hitta på?

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x