Den ultimata tjelhelgen på Ystad saltsjöbad – del 2

ysb-28

Efter dusch, smink och hårfix mötes vi alla upp i baren för en fördrink innan vi satte oss till bords. Jag hade på mig denna klänning från Filippa K och pumps från Clou. ysb-30

Menyn beskrev jag här och jag kan verkligen inte sluta tjata om hur gott allt var. Det var verkligen en kväll att minnas. Långbord med tända ljus, alla ens bästa tjejer och prat och skratt tills vi var ensamma i lokalen och personalens blick vädjade att vi skulle gå. ysb-29 ysb-31 ysb-32ysb-33

Efter törnrosa sömn vaknade vi till ännu en solig dag. Himlen var krispigt blå och träden exploderade i orange. Tanken var att vi alla skulle träna på morgonen men det slutade med att vi alla avbokade med argumentet “vi vill hellre äta och sova”. Behöver jag ens nämna att fyra av oss är småbarnsföräldrar och en gravid och vi var som zombies. Istället åt vi frukost länge med principen en av allt och bytte sedan om till våra morgonrockar igen. Än hade vi några timmar kvar av vila, bad och bastu. Och jag spontanbokade en ansiktsbehandling. When in rome liksom. ysb-34 ysb-35 ysb-36Denna bilden!! Alltså <3 Så fina de är.

På tidig eftermiddag längtade mammahjärtat efter Estrid och David så då styrde vi kosan mot Malmö. Lite mer mjuka, knådade och avslappnade än när vi kom dit. (Sen blev jag ju sjuk och det var ju en förjäklig grand finale som ni kan förstå. Men allt innan det var dreamy)

No Responses

  1. Resfredag/Annika skriver:

    Åh, jag älskar att gå på spa. Har inte testat Ystad än dock. Mitt favoritspa hittills är Varberg Asia Spa: http://resfredag.se/varbergs-stadshotell-asia-spa/

    Kul att hitta hit, och tack för kommentaren på min blogg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *