Göra vänner

balkongljus-1
Att göra vänner. Making friends. Ja, det låter bättre på engelska men innebörden är ju densamma. Att skapa ny vänskap. Att blogga har givit mig så mycket och inte minst nya vänner. Genom bloggen har jag lärt känna hur mycket underbara människor som helst. Emma, Angelica och Carro. Men även kvinnor som inte bloggar som Anette. Och igår sållades en ny kvinna till min samling. Irene, en superhärlig kvinna som bor bara strax bakom mitt kontor. Då hon i sin blogg lockat mig med bilder på sitt sagolika bibliotek var ett besök bara ett måste. Kaffe, muffins och guldiga praliner med glitter på (ja men ni hör ju!) stod uppdukade i biblioteket och där satt vi i vars en fåtölj och pratade om livet, om bloggar och åldrande. Livet är tydligen långt ifrån över efter 35! Känns som jag omedelbart började sakta ner mitt tempo.

Efter en heldag på Migrationsverket kom jag hem lite tidigare idag så nu tar jag min lilla guldklimp under armen och åker till Ica Maxi och storhandlar. Oj oj oj vad jag älskar att storhandla och gå runt där bland gångarna och prata med Estrid och peka. Och så stannar vi alltid på Estrids favoritställe. Bananerna. För över bananerna finns en mekanisk apa som gör kullerbyttor och hon ÄLSKAR den apan. Så det gör jag nu. Handlar, tittar på apan och sen ska jag komma hem, sätta på radion och laga middag. Då jag kastat om mitt schema lite är jag mammaledig imorgon och på torsdag så helt plötsligt känns min tisdag som en fredag.

Och Irene, tack för en jättefin eftermiddag! Och glitterpraliner, vilken grej! Jag är hooked!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Christin
8 år sedan

Så roligt! Har också träffat fler stycken genom bloggen, en av de bästa grejerna med hela bloggen – möten.

Irene
Irene
8 år sedan

Mycket roligt att ha dig här – och du såg väldigt hemtam ut i fåtöljen i biblioteket!

Caroline
Caroline
8 år sedan

Lät som om ni hade det mysigt igår 🙂
Kan tänka mig att man träffar mycket folk genom att ha en blogg.
Jag har träffat en ny vän genom ett ”vän sökes” inlägg på en blogg. Vi träffas varje vecka och är båda föräldraledig. Det är jag himla lycklig över 🙂
Det är inte alltid helt lätt ju att träffa nya vänner.
Min son älskar med den apan på Maxi!

Anette
Anette
8 år sedan

Love you😍

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x