Liljejulafton

liljejulafton-1
Den 23:e var vi hos svärisarna för att fira Estrids kusins födelsedag. De två är världens gulligaste ihop. Loella är ju Estrids stora stora idol. Estrid vill sitta nära, göra prick exakt likadant, klappa Loellas kind och hår och bara kramas med henne hela tiden. Och Loella är så fin och storsint mot Estrid. Vi hade mer av barnkalas än lillejulsfirande, och så ska det ju va faktiskt vara om man fyller år den 23:e. Vilken ynnest det är att ha så många vuxna som älskar ens barn. Det finns inget som gör mammahjärtat så varmt.

Nu känns det äntligen som man kan njuta jullugnet. Liljejulafton, julafton och nu juldagen avklarat. Juldagen har varit precis så som juldagar ska vara. Lugn och skön, en uppfriskande promenad, middag som var allt annat än julmat och en långlunch med mina föräldrar. Efter att vi nattade Estrid kraschade vi i vars en ände av soffan och åt julgodis och tittade på Fröken Friman. Livets bästa serie!

Jag surfar runt på de olika julreorna och lyssnar på radio. Övrig familj har gått och lagt sig och uppe är bara jag. Väldigt ovanligt faktiskt för det brukar alltid vara jag som går och lägger mig först. Snart ska jag också krypa ner, men först bara lite lite egentid. Imorgon åker vi hem till min mormor och morfar för lunch och sedan tar vi en kvick tur förbi IKEA. Åh, vad jag njuter av denna ledighet. Har aldrig behövt ledighet så mycket som nu!

Hoppas du också haft en fin dag idag! <3

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Lena
Lena
6 år sedan

Önskar dig och familjen fortsatt skön ledighet med mycket familjetid.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Lena
6 år sedan

Tack detsamma kära du! Och du förresten, hur gick det med ert fritidshus. Blev det något inköp?

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x