vecka 7.

Jag är full av energi och inspiration och jag vet exakt varför. Det är för att min perfektionsparalys har släppt. Tricket var att börja göra. I mitt fall var det konkret två saker som grämde mig. Att starta en TikTok och att skicka ut mitt första nyhetsbrev. Båda sakerna pratade jag om i förra veckans fredagsvideo och i helgen agerade jag. Mitt nyhetsbrev (som du kan prenumerera på här) skickades ut och min TikTok startades.

När det inte längre hovrar över mig och skymmer min sikt känner jag mig lättare. Bara man tar sig över kullen så blir det helt plötsligt en nyfunnen nerförsväg. Nu känns det inte längre lika stort och oöverstigligt. Jag märker det på hela mig. Jag går upp tidigt på morgonen innan familjen är vaken. Nu sitter jag här i soffan med en kopp te och skriver. Jag längtar tills dagen ska börja och jag ska få skapa kreativt innehåll till er.

Jag firade givetvis att jag kommit förbi min perfektionsparalys. Det tillsammans med att jag klarade förra veckans träningsutmaning resulterade i att jag fixade naglarna och tog tre (!) nya hål i öronen igår! Idag ska ´jag äta finlunch på stan med två underbara kvinnor. (PS: denna nyfunna eufori har även definitivt en stark koppling till att mensen är över och jag har livsglädje igen!)

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x