Kalas, sol och snoriga näsor

sommar i malmö-1
I Malmö är det sommar! Parkerna är prunkande och himlen sådär knallblå som bara den perfekta svenska sommarhimlen kan vara. Idag ska vi ha kalas för David och vi ska duka upp utomhus på vår gård. Det har varit mycket på sistone och det har inte funnits tid för att baka och fixa och dona så vi gjorde det mycket enkelt för oss. Glassbuffé med strutar, lyxglass, strössel och färska bär. Det blir bra det med!

Jag känner mig lite hängig med allergi, huvudvärk, snorig näsa och sviterna från min ögonoperation gör sig lite påminda. Det känns skönt att det bara är lördag så jag får ännu en dag av återhämtning och vila. Allt går i ett och just nu vill jag bara ha sol, familj och en kall glass i skuggan. Mer än så behövs inte. Vi hörs sen ikväll! <3
sommar i malmö-2

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x