Ett stort lyft för köket

stringhylla-1
Minns ni att jag berättade att vi hade en tom hörna i köket och att jag på sikt ville ha en stringhylla där. På sikt är kommen och nu står den där i all sin prakt. Det blev perfekt och precis så som jag hade föreställt mig. I söndags, efter vår heldag i Höganäs, kom mina föräldrar över och så var det teamwork deluxe som gällde. Jag och pappa fixade hyllan, pappa borrade, David lagade köttfärssås och mamma tog han om Estrid. stringhylla-2
Nu är vårt kök världens mysigaste och jag vill sitta där inne mest hela tiden. Nu är det nya kökasstolar och en ny taklampa som är kvar, men det tar vi någon gång i framtiden. Jag känner ingen stress utan tycker det är härligt när ett hem sakta får växa fram. stringhylla-3
På hyllorna står allt som är fint och som gör mig glad. stringhylla-4
Min rosa kitchenaid tillsammans med mina bästa kokböcker. De andra fick läggas i skåpet med skjutdörrar. stringhylla-5
En jättefin keramik ljusstake som jag köpte i Höganäs, tillsammans med två fina och goda teer från saluhallen. stringhylla-6
På saluhallen hittade jag även den här söta trålådan och i den samsas en balsamvinäger vi köpte på Öland, salt och peppar och kryddor från Saluhallen och tre (!) olika sorters lakritspulver och salmiaksalt från en lakritsbutik i Helsingborg. stringhylla-7
Högst upp står min älskade radio och på den spelas P1 hela dagarna. En karaff och en stor koriander. I Olof Viktors burkarna göms hemmagjorda fröknäcke och granola och i den fina glasburken har jag tryckt ner färgglada tepåsar. stringhylla-8Och såklart får mina absolut finaste koppar och skyltas med för det räcker med att jag tittar på dem så känns allt tusen procent mer härligt.

Nu sitter vi hela lilla familjen här i vårt mysiga kök. Jag bloggar och så äter vi frukost. Jag har gjort smoothies och Estrid smaskar på macka. På radion hörs P1 morgon och på borden är ljusen tända. Det blir nog en härlig dag idag. Först lunch hos min mormor och morfar och sedan en sväng om bokrean. Det går ju inte bara att hålla sig därifrån! Ska du handla något på bokrean?

Och stay tuned för i eftermiddag kommer ett inlägg upp med en ny video, denna gång är det en beauty SOS som gäller. Ha en fin dag!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Anette
Anette
8 år sedan

Veckans radiotips: Radioföljetongen ”Mary” Måste nog köpa boken….Pöss

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anette
8 år sedan

åh vilket fint tips! tack! heter boken då mary?

Anette
Anette
Reply to  Frida G Svensson
8 år sedan

Antar det. Har inte hunnit kolla. Måste torka tårarna först. Sorgligt värre….
Viktigt med modern historia <3
Återkommer

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x