Fredagsmys

chevrésallad-1

Äntligen fredag och vad är bättre än att ge er ett litet middagstips!?

En fräsch sallad med chevré, rödbetor, ruccola och rostade cashewnötter blir verkligen världens godaste rätt. Jag ÄLSKAR rödbetor och kan äta det precis alltid. Det här är också en härlig rätt för den är enkel att göra. Det enda som tar tid är att koka rödbetor, men resten slänger du ihop på max fem minuter. De kokta rödbetorna placerar du ut på ett stort fat, tillsammans med ruccola och så bryter du av chevré och lägger över. Samtidigt torrostar du cashewnötter och slänger på salladen. Just på den här bilden la jag även över lite torkade tranbär. Du kan ringla över lite honung och så vips är det klart.

Har du en liten stund över kan du göra dressingen jag gjorde till. Jag smälte smör tills det fick en brun färg och knäckig smak, blandade med honung och lite salt och peppar. Klart!

Så gott, snabbt och enkelt. Och inte minst mycket festligt och värdigt vilket fredagsmys som helst!chevrésallad-2 chevrésallad-3

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x