Veckans to do

veckans to do-1
Vilken rolig vecka jag har framför mig! Ska vi ta en titt?

Måndag
Som vanligt är jag på advokatbyrån måndag-torsdag. Men denna måndag tänkte jag faktiskt smita iväg på lunchen och fixa mina naglar.

Tisdag
Mina älskade David fyller år så vi ska ha våra familjer över på middag och lite tårta.

Onsdag
Eventuellt ska jag på en föreläsning på kvällen, men det är inte helt spikat. Jag hoppas det blir av för det är ett antal kvinnor som ska föreläsa under parollen ”jag lever min dröm”. Hur peppigt!?

Torsdag
Som ordförande i Liberala Kvinnor Skåne har jag automatiskt en plats i Liberalerna skånes länsförbundsstyrelse. Ikväll blir det styrelsemöte med den styrelsen. Jag är adjungerad vilket innebär att jag inte har rösträtt, men jag har rätt att delta på alla möten och yttra mig. På vårt senare styrelsemöte beslutade vi att nominera Gulan Avci till platsen som 2:a vice ordförande för Liberalerna. Alltså vilken dröm om det blev av! Liberala kvinnors ordförande med en så hög post inom partiet. Då hade feminismen fått all den plats den förtjänar.

Fredag
Jobb med blogg-dag, veckans bästa dag som ni vet. Då skapar jag all the magic som ni ser i bloggen den kommande veckan.

Lördag-Söndag
Jag åker till Stockholm igen. Lite slitigt med resa dit två helger i rad men jag ska kompensera med riktigt mycket Estrid och David-tid denna vecka och nästkommande. Jag åker denna gång för att delta i Liberala Kvinnors landsmöte. Jag är nominerad till ordinarie ombud i våran centralstyrelse, alltså den rikstäckande styrelsen. Så min förhoppning är att jag blir invald. Jag hoppas även att vi röstar emot religiösa friskolor, för ett slöjförbud på barn i förskolan och lågstadiet, samt ett burkha/niqab förbud för anställda inom offentligt finansierad sektor. En otroligt spännande helg och det blir min premiär att åka på landsmötet.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x