Veckonytt #201

Nu är det äntligen en ny vecka! Och ja, jag säger äntligen för jag börjar verkligen se fram emot julen och allt mys och en vecka närmare min tjänstledighet. Så jag känner mig taggad och peppad. Hur känner du dig denna måndag? Jag hoppas att detta veckonytt kan ge dig lite härlig flärd att kicka igång vardagen med.

Först ut är den guldiga knuten! Alltså MAGI! Gud vilken fin skulptur från Cooee design.

Tydligen har jag dille på skulpturer för här är en magisk till! Denna är från Bloomingville och hade varit PERFEKT på vårt sideboard i vardagsrummet.

Högst upp på min inköpslista för höstgarderoben är en lång, stickad, lite oversized klänning. Denna från & other stories (adlink) är riktigt fin tycker jag!

Jobbar du hemma mycket just nu? Då är sköna byxor ett måste tycker jag. Och rätt stylat blir det en snygg loungeaktigt outfit istället för hemmapyjamasen som aldrig åker av. Dessa mjuka och fluffiga byxor från H&M (adlink) är så mysiga.

Jag läste även en väldigt intressant artikel som jag kände att jag ville dela med mig av. För idag testar folk så himla mycket hudvårdsprodukter och den stackars huden blir alldeles stressad. Den här artikeln om hur lång tid huden faktiskt behöver för att vänja sig vid en produkt var toppen! In och läs!

Ett uttryck! VA-VA-VOOM! Julklänning number one har du här (adlink).

Jag läste ett inlägg hos Femina om hur man kan tänka när man stylar soffbordet. Och eftersom jag typ sparade ner alla bilderna tänkte jag att jag bara måste tipsa dig om detta!

Höstens it-huvudbonad är utan tvekan baskern. Elle har samlat massa fina varianter här.

Dessa är tightsen jag letat efter hela mitt liv! (iallafall sen jag insåg att jag snart på heltid ska arbeta hemifrån). Tjocka, mjuka, dressade tights med hög midja och dragkedja vid ankeln. Tack H&M!! (adlink).

Alltid när jag bär min tjocka kedja runt halsen vill ni ha tips på var man kan hitta liknande. Äntligen har jag hittat en riktigt fin och lyxig variant. Du hittar den här (adlink).

Ha nu en riktigt fin vecka min vän!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x