Multianvänd din garderob

multianvänd din garderob-1
Ett sätt att få din garderob att växa utan att behöva lägga en enda slant på något nytt är att multianvända dina plagg. Du kommer SÅ långt med en vit skjorta/blus/vacker topp och ett par svarta jeans/chinos/kostymbyxor. Låt det vara din basuniform och jobba sedan utifrån detaljerna.

Jag älskar att använda mina sjalar för att skapa en mångsidig garderob. Idag tänkte jag visa fyra sätt att använda en scarf. Det som också är bra är att detta är ett sätt att få in mer färg i dina outfits om du är en av alla dem som önskar bära mer färg i vardagen. Till detta inlägg har min vackra sjal från Soldiser fått stå modell.

En helt vanlig svart handväska livas upp så fint om du knyter en scarf runt en av handtagen. Helt plötsligt har en anonym väska fått en speciell touch och blivit en statementväska.
multianvänd din garderob-2
Något jag gillar är att använda mina sjalar som skärp. Det är så himla snyggt att antingen, som på denna bild, ha scarfen i hällorna på byxorna eller högre upp för att markera midjan. Få saker piggar upp en svart basklänning som en färgglad scarf i midjan.
multianvänd din garderob-3
Att ha en sjal runt halsen är kanske det mest traditionella sättet att bära en sjal. Jag tycker om att ha den lite lösare knuten runt halsen för att det inte ska bli en allt för ”damig” look. Du kan alltid gå in på youtube och söka på hur man knyter en scarf för att få mängder med tips på hur man kan knyta en sjal runt i halsen och oändliga variationer.
multianvänd din garderob-4
Slutligen är jag väldigt förtjust att ha en scarf runt håret. Antingen som en rosett runt hästsvansen, eller såhär som jag hade det i Paris, eller såhär snyggt som Isabella Löwengrip brukar ha det. 

Fiffigt va? Fyra sätt att använda en scarf och alla fyra variationerna kommer få din basuniform att se helt olika ut. Och det kostade dig inte en enda krona!

Vad händer imorgon? Jo det är dags för dig att sätta ditt alarm och gå in på min blogg the minute du vaknar för imorgon kommer min teaserdrop. Alltså den stora sneekpeaken av min youtubelansering och du kommer älska det! Jag LÄNGTAR!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Pia Widlund
6 år sedan

Såå rätt. Att använda en sjal är både billigt, enkelt och smart. Och sjal i håret är jättefint!

LoHe
6 år sedan

Så snyggt med sjalar så som du visar men jag känner mig alltid utklädd i det, självmedveten liksom! Går och pillar på den och oroar mig för att den sitter fel eller att jag egentligen inte alls passar i den! Är det en fråga om övning, tro? 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  LoHe
6 år sedan

Men hallå! Lägg av med det. Du är verkligen inte utklädd, du är superchic! Ja öva öva öva! <3

Amanda
6 år sedan

Verkligen så sjukt snyggt med scarf <3

sarah
6 år sedan

åh fina bilder

Denise
6 år sedan

Bra tips! 🙂

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x