Det blev midsommar även i år

Midsommarafton-1
Här sitter jag i bilen på väg till Oslo och klipper med ögonen. Det var en härlig midsommar igår, men med en allt för tidig morgon. 04.30 ringde klockan och vid 05.00 körde vi ut från Malmö. Vi åkte hem till mina föräldrar och hade middag med dem och deras vänner. God mat, musikquiz, skratt och många spännande samtal.
Midsommarafton-2
Estrid var en midsommardröm i sin vita klänning och ett blomsterhårband från Lindex (här).
Midsommarafton-3
Jag hade på mig en riktigt festlig byxdräkt med lemurer på. Hur annorlunda och spännande liksom? Jag hittade den på asos (här).
Midsommarafton-4
VI började med traditionell midsommarmat vid tidig eftermiddag och på kvällen grillade vi riktigt gott kött som vi åt med potatissallad och såser.
Midsommarafton-5
Estrid var djupt involverad i våra lekar.
Midsommarafton-6
Och pappa djupt engagerad i samtalsämnena!
Midsommarafton-7
Han var även väldigt engagerad i min outfitbild och photobombade den.
Midsommarafton-8
Här fick jag äntligen till det! =)
Midsommarafton-9
Vi åt gott och drack gott.
Midsommarafton-10 Midsommarafton-11
Den här gulliga tjejen ville aldrig sova och gick inte och la sig förrän vid halv tio! My god, en riktig nattuggla!
Midsommarafton-12
Men sen blev det ändå lite grusigt i ögonen och då var det ju tur för Estrid att mormor var där och kunde jamsa och natta. Sen sov hon inne hos mina föräldrar och jag och David kunde sova ostört i gästrummet. Nu ska hon vara där hela lördagen, ytterligare en natt till och sen hämtar vi henne på söndagseftermiddag igen.
Midsommarafton-13
Jag stod för efterrätten som var en chokladpavlova med grädde blandad med grekisk yoghurt och massa goda svenska jordgubbar.

En mycket lugn, skön och avslappnande midsommar, men det är en väldigt sömnig bloggerska som sitter och klipper med ögonen här i bilen. Jag körde första passet och nu ska jag krypa upp i stolen och slumra en liten stund tror jag. Jag ska ju orka med bröllop idag ju!

Vi hörs imorgon!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x